Workshop i astrologi

Stjernetegn, planeter & energier

Workshop i astrologi

Elsker du også, som jeg, alt der har med planeter, horoskoper og personlig udvikling at gøre? Jeg bruger astrologien i næsten alle mine behandlinger. Alt er energi – planeter er energi – astrologi er energi. Jeg bruger fødselshoroskopet til at forstå din personlighed, adfærd, energifelt samt ubevidste lag. Ved dybere læsninger bruger jeg dit fødselshoroskop til at forstå, hvilke følelsesmæssige reaktioner tilbage i tid, du kan være påvirket af i nuet. 

Du kan selv lære det. Min workshop i astrologi henvender sig til dig, der er nybegynder. Dig, der brænder for selv, at kunne læse bare lidt på dig selv, men ikke har overblikket /strukturen til at gå i gang. Du er helt ny i faget eller ved kun lidt. Jeg byder dig velkommen til en verden, som du højest sandsynligt vil elske. Jeg byder dig velkommen til alle de grundprincipper, der er nødvendige at kende, før du kan lave en læsning af din personlighed.

Det er en verden, der har mange informationer og mange måder at tolke på. Det er godt, hvis du kan håndtere meget viden samt koordinere den.

Har du planer om at uddanne dig til astrolog, så skal du vælge en af de mange skoler / uddannelsessteder, der gennemgår astrologien med yderligere teknisk afsæt. Det er vigtigt at kunne for at få en forståelse for helheden. Astrologi er et livslangt studie og et ret omfattende område, så det er godt med tålmodighed, vedholdenhed og interessen for at undersøge/studere. 

Lær dig selv at kende gennem dit fødselshoroskop

Modulet strækker sig over 2 gange (2 x 4 timer). 

På modulet, vil du få gennemgået:

 • Planeter
 • Huse
 • Tegn
 • Herskere
 • Horoskophjulet
 • Elementer
 • Dynamikker
 • Aspekter (kort)

Vi bruger dit fødselshoroskop. Du skal ved tilmelding oplyse mig dine data.
Dine data er din fødselsdato (dd/mm/åå), fødested og klokkeslæt.
Jeg giver dig oversigter, skabeloner og alt, hvad du behøver for at komme i gang.

 • Du vil lære at læse dit fødselshoroskop
 • Du vil få grundig gennemgang af energier
 • Du vil få en dybere forståelse af dig selv
 • Du får fyldestgørende skriftligt materiale fra undervisningen, så du har et opslagsværk.

Samlet pris er kr. 1.200 for modulet på i alt 8 timer

Næste hold er:
Lørdag den 6. april 2024 kl. 9-13 & lørdag den 13. april 2024 kl. 9-13 (1 plads tilbage)

Jeg har kun små hold. I vil være max 4-6 deltagere pr. hold.
Undervisningen er intens, faglig og vedkommende.

Du tilmelder dig på kiromanti@mkraft.dk og henviser til “workshop i astrologi – begynder”. 

Du får hurtigst muligt besked, om der er plads på holdet. Herefter overfører du beløbet.
Din tilmelding er bindende. Jeg returnerer din indbetaling, hvis holdet ikke bliver til noget. 

Undervisningen foregår på Klampenborgvej 237, 4. sal (ingen elevator) 2800  Lyngby
Du er velkommen til at medtage din bærbare pc, men det er ikke et must.

(jeg sørger for vand og the/kaffe – medbring selv en bolle eller lign, hvis du har brug for det)

Jeg glæder mig til at se dig

Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at lære at læse blindtegninger, så anbefaler jeg:
workshop i blindtegning
Retur til MKraft