Fysiske skavanker

Find den psykiske årsag

Har du mange fysiske skavanker
Jeg kan hjælpe dig med dine fysiske skavanker

Fysiske skavanker kan være en smerte for kroppen. Og for dig og din psyke. Måske har du haft dine smerter over længere tid, og har stille og roligt accepteret, at de er der. Jeg arbejder med fysiske skavanker gennem dine følelser. Din krop husker. Healing en fantastisk mulighed for at forløse dine smerter – og et rigtig godt supplement til lægens arbejde. Jeg kigger på, hvorfor du har fået din fysiske ubalance – fx ondt i hovedet eller ondt i ryggen. Ved at du bliver bevidst om den psykiske side af ubalancen, har du mulighed for at give slip på problemet og hjælpe kroppen til at komme i balance igen. Healingen understøtter processen og sørger for, at din krop får ny energi.

Din krop fortæller dig altid, hvad du har brug for – lyt til den. Hver celle i kroppen reagerer på, hvordan du har det. Cellerne hænger sammen med dine tanker. Dine tanker hænger sammen med din bagage samt følelser. Cellerne har på samme måde behov som os mennesker. De snakker sammen og lærer fra hinanden. Når der opstår fysiske skavanker, så fortæller din krop, at der er noget, som du har overhørt. En følelse, som du ikke har anerkendt. Det gælder uanset om du er bevidst om det eller ej. Derfor arbejder jeg i de ubevidste lag, når jeg arbejder med den fysiske krop.

Jeg bruger astrologien til aflæsning af fysiske skavanker

Jeg bruger dit horoskop. Det gør jeg fordi, jeg ser en sammenhæng med tidligere oplevelser og uforløste energier. I planeterne ligger en “lagring” – på samme måde som din krop også har en lagring. Ofte sætter jeg dig ikke ind i mit arbejde, som jeg laver bagom. Men giver dig blot en lydfil med hjem, som du skal høre over nogle uger. Lydfilen er med til at heale. Den er lavet på en bestemt frekvens. Den frekvens har med den fyldte planet at gøre.

Den psykiske årsag kan ikke stå alene, lige som din fysiske krop heller ikke kan stå alene. Alt hænger sammen. Den største og mest effektive hjælp er, når du selv gør noget. Når du får øje på, hvad det er, som du skal forandre. Det er her, du gør en forskel. Forskellen ligger i din adfærd og den kraft, som du selv besidder.

Healing kan på ingen måde stå alene for “helbredelsen”. Du skal være villig til at lytte til den psykiske årsag. Så snart du kommer i erkendelse på den, så har du mulighed via healingen at få balance igen. Du skal se på, hvad det er, der tapper dig. Det kan være et andet menneske, dit arbejde, din bolig osv. Når du foretager en ændring, så begynder kroppen at reagere.

Din krop skal have det godt, så lyt til dine fysiske skavanker.
Du kan blive healet i min klinik eller via fjernhealing. Uanset hvad du vælger, så er det altid godt med en forudgående snak.

Det er vigtigt, at du husker at drikke vand efter healingen. Men også gennem den proces du står i.

Læs mere om healing her