Fysiske skavanker

Find den psykiske årsag

Fysiske skavanker

Fysiske skavanker_1

Fysiske skavanker_2

Fysiske skavanker

Fysiske skavanker kan være en smerte for kroppen. Og for dig og din psyke. Måske har du haft dine smerter over længere tid, og har stille og roligt accepteret, at de er der. Jeg arbejder med fysiske skavanker gennem dine følelser. Din krop husker. Healing en fantastisk mulighed for at forløse dine smerter – og et rigtig godt supplement til lægens arbejde. Jeg kigger på, hvorfor du har fået din fysiske ubalance – fx ondt i hovedet eller ondt i ryggen. Ved at du bliver bevidst om den psykiske side af ubalancen, har du mulighed for at give slip på problemet og hjælpe kroppen til at komme i balance igen. Healingen understøtter processen og sørger for, at din krop får ny energi.

Din krop fortæller dig altid, hvad du har brug for – lyt til den. Hver celle i kroppen reagerer på, hvordan du har det. Cellerne hænger sammen med dine tanker. Cellerne har på samme måde behov som os mennesker. De snakker sammen og lærer fra hinanden. Når der opstår fysiske skavanker, så fortæller din krop, at der er noget, som du har overhørt. En følelse, som du ikke har anerkendt. Den psykiske årsag kan ikke stå alene, lige som din fysiske krop heller ikke kan stå alene. Alt hænger sammen. Den største og mest effektive hjælp er, når du selv gør noget. Når du får øje på, hvad det er, som du skal forandre. Det er her, du gør en forskel.

Healing kan på ingen måde stå alene for “helbredelsen”. Du skal være villig til at lytte til den psykiske årsag. Så snart du kommer i erkendelse på den, så har du mulighed via healingen at få balance igen.

Din krop skal have det godt, så lyt til dine fysiske skavanker. Det er vigtigt, at du husker at drikke vand efter healingen.

Læs mere om healing her