Astrologisk Håndlæsning

Astrologi & hænder

Astrologisk Håndlæsning
Astrologi & Hænder
Astrologisk Håndlæsning

.

Astrologisk Håndlæsning skal du vælge, hvis du vil have en kombination af Astrologi, Blindtegning & Håndlæsning. Jeg læser dine hænder, mens jeg samtidig sammenholder dit øjebliksbillede med dit horoskop & din blindtegning. Det giver en større mulighed for at komme i dybden med nærlæsning af nuet, din personlighed samt din fremtid. Jeg kan via dine hænder se, hvordan du reagerer på de energier, som jeg aflæser i dit horoskop.

Astrologisk Håndlæsning er indsigten til selverkendelse, men især også forståelse for energi, adfærd og action. Min læsning viser, hvor du selv kan ændre/arbejde med din adfærd, så du healer dine ubalancer (traumer). Min læsning hjælper dig til at tage ejerskab af det, som du udfordres af. Jeg kan både gå tilbage i tid, men også frem i tid. Jeg læser dit horoskop i flere lag, hvilket betyder, at det er din proces – fremfor “målet”. Når du forstår at elske din proces, så vil du også komme derhen, hvor du har et ønske om at være. Det er vigtigt at huske, at mine ord ikke kan udløse dine handlinger. Du er selv ansvarlig for dine handlinger.

Astrologisk Håndlæsning – Forstå din proces – og du vil elske nuet

Viden & indsigt – jeg har siden 2001 arbejdet som professionel håndlæser.  Jeg har siden 1988 arbejdet med Jungs teorier samt med horoskoper, planeter & asteroider & aspekter. Jeg uddanner mig løbende og modtager i dag undervisning fra udenlandske psykologer og astrologer. Astrologien bruger jeg primært til at forstå traumer, skygger, energiarbejde samt udviklingsprocesser. Jeg har gennem de sidste 5 år lavet en integration mellem hænderne, psykologien samt astrologien. Jeg lærer gennem selv at afprøve viden. Jeg er yderst kritisk overfor, hvad jeg læser. Jeg tror ikke på alt. Det kommer også til udtryk i mine seancer, men også min undervisning. Jeg elsker at “skille” viden ad – og samle den igen i nye termer. 

Dit fødselstidspunkt er afgørende for den bedste hjælp til dig. Ofte vil jeg skulle korrigere dit horoskop med mindre en anden astrolog har gjort det. Har du ikke dit fødselstidspunkt, så kan du skrive til Rigsarkivet for at få det oplyst. Klik på linket her. Jeg skal bruge din fødselsdato, dit fødested samt dit klokkeslæt (fødetidspunkt). Til dig der er adopteret eller generelt mangler data, så kan jeg godt korrigere dit tidspunkt. Det tager blot lidt længere tid.

Har du ikke mulighed for at få fat i dit fødselstidspunkt, så kan jeg godt lave en Astrologisk Håndlæsning alligevel. Der ligger allerede en del informationer omring traumer, formål & energier alene på din fødselsdato.

Astrologisk Håndlæsning – hvilke seancer?

Jeg tilbyder forskellige seancer. Vælg altid det, som kalder på dig. Jeg guider dig gerne, hvis du er i tvivl. Læs på “Astrologi & hænder“, inden du bestiller tid. Her kan du se, hvilke seancer, jeg tilbyder. Kan du ikke finde en seance, som passer til det sted, som du står i livet, så skriv til mig. Sammen finder vi ud af, hvad du har brug for. Vær opmærksom på, at de fleste af seancerne varer mellem 1.5 til 2 timer.

Du kan finde mine kontakt-oplysninger her
Du kan finde mine priser her


Klienters ord (både kort og lang Astrologisk Håndlæsning)

Gitte Maria 20. nov. 2022: Kære Malene, har lyttet til filen fra 11 aug idag. Det er SÅ vildt, hvor præcis din beskrivelser er – helt ned i datoer 🙂 Hurra for at være “i kæde med dig”! Det er så præcis en proces beskrivelse!!! Alt folder sig ud nu!!!  kh Gitte Maria (klienten har fået en EKSTRA Reading)

Siri: Takk så mye for at du deler generøst av din kunnskap, klokskap, visdom og vennlighet! Du gjør verden bedre! 😊✨❤️🌿

Charlotta: “Det er et meget ærligt, trygt og oprigtigt møde med Malene, der med sin store viden og evner rammer mig lige der, hvor jeg præcist står i forhold til de omstændigheder (cyklusser) der er i mit liv. Malene kan sætte ord på mig og mit liv, både i øjeblikket og i tiden frem, med så stor genklang og uden forhistorie. Det er meget tankevækkende og givende”.

Og flere klienter:

“Det er virkelig spændende som du bruger astrologien og håndlæsningen sammen”

“Tusind tak for en fantastisk oplevelse”

“Jeg er vild med det du kan/er”

“jeg er evig taknemlig for de ting og redskaber du giver mig. Jeg bruger dem og elsker den positive effekt de har på mit liv”

“Tusind tak for i dag, det var meget berigende og brugbart for mig”

“åååh Malene, det er så sigende. Det ER mig. Det er virkelig præcist ramt i forhold til hvordan jeg også føler mig.”

“Du gennemarbejder mit livstema på en måde, som bringer healing og forståelse for mig selv. Jeg føler, at du træder til på magisk vis og lyser over min vej og besvarer mange af mine spørgsmål. For mig er det healing på højt plan. Fordi jeg lige netop får mig selv med i “tanke, ord og gerning. Jeg ved ikke hvordan du vil bruge det i dine sessioner – jeg kan kun sige, at det virker vildt herfra”