Healing

Genskab balancen

Healing
Healing1
Healer

.

Healing skaber balance

Jeg tror på, at de tanker og energier, som vi er omgivet af sætter sig i kroppen. Din krop er et spejl af dit liv. For mange uforløste tanker blokerer energien og kan være med til at gøre os syge. Jeg oplever også, at uforløste konflikter også gør os syge. Kroppen reagerer på dine tanker samt manglende handlinger. Kroppen er et spejl af din sjæl – dit indre. I mine behandlinger med healing arbejder jeg også med sygdomme. Vi går baglæns og kigger på, hvilke psykiske mulige årsager, der ligger bag. Jeg arbejder altid med årsagen fremfor symptomet. Er du på psykofarmaka, så skal jeg bede dig om, at en evt. nedtrapning af piller foregår via din læge/psykiater.

Jeg hjælper dig med arbejdet omkring din energi samt dine tanker og følelser, så du finder årsagen til din ubalance. Healingen hjælper til at fjerne energimæssige blokeringer i kroppen. Healing er med til at genskabe balancen samt fjerne ubalancen i energistrømmen. Jeg giver dig ny energi at arbejde på, men det er DIG, der skaber forandringen. Fortsætter du den “vane” (ubalance) som du kom med, så hjælper healingen kun kort. Ubalancen vender tilbage.

Healing er med til at forløse de blokeringer, du har i din krop

Jeg tror på, at alt kan heales! Jeg tror på, at alle kan heale!

Du behøver ikke at tro på healing – du bliver healet alligevel. Men for at healingen har størst effekt, så er det godt, at du er åben overfor det. Gå positivt ind i det. Ellers er der modstand i energien, og du fortæller energien, at du ikke ønsker en forandring. Den største kraft ligger i dig. Det er dig, som i virkeligheden skal heale dig selv. Jeg sætter dig blot i gang, så du har energi at arbejde videre fra.

Mange af mine klienter kommer til mig i forbindelse med en stærk egenproces, som ofte handler om egenomsorg, selverkendelse og bevidsthed. Mange bruger mig også som et supplement til lægens arbejde.

Jeg tror på, at hjernen er verdens bedste apotek!

Healing er energi i en højere frekvens

Så hvis du går ud og gør som du plejer (i lav frekvens), så nedbryder du hurtigt den healing, som jeg har kanaliseret. Alt er energi.