Healing

Genskab balancen

Healing 1
Healing

Healing

.

Healing skaber balance

Jeg tror på, at de tanker og energier, som vi er omgivet af sætter sig i kroppen. For mange uforløste negative tanker blokerer energien og kan være med til at gøre os syge. Jeg oplever også, at uforløste konflikter også gør os syge. Kroppen reagerer på dine tanker og manglende handlinger. Kroppen er et spejl af din sjæl – dit indre. I mine behandlinger med healing arbejder jeg også med sygdomme. Vi går baglæns og kigger på, hvilke psykiske mulige årsager, der ligger bag. Du skal altid gå til lægen, når du er syg! Men du kan bruge mig som et supplement til en anden måde at tilgå sygdommen på.

Jeg hjælper dig med arbejdet omkring din energi samt dine tanker og følelser, så du finder årsagen til din ubalance. Healingen hjælper til at fjerne blokeringer i kroppen. Healing er med til at genskabe balancen samt fjerne ubalancen i energistrømmen. Jeg giver dig ny energi at arbejde på, men det er DIG, der skaber forandringen. Fortsætter du den “vane” (ubalance) som du kom med, så hjælper healingen kun kort. Ubalancen vender tilbage.

Healing er med til at forløse de blokeringer, du har i din krop

Jeg tror på, at alt kan heales!

Du behøver ikke at tro på healing – du bliver healet alligevel. Men for at healingen har størst effekt, så er det godt, at du er åben overfor det. Gå positivt ind i det. Ellers er der modstand i energien, og du fortæller energien, at du ikke ønsker en forandring.

Mange af mine klienter kommer til mig som et supplement til lægens arbejde.

Jeg tror på, at hjernen er verdens bedste apotek!

Healing er energi i en højere frekvens

Så hvis du går ud og gør som du plejer (i lav frekvens), så nedbryder du hurtigt den healing, som jeg har kanaliseret. Alt er energi.