Workshop i blindtegning

.

Workshop i blindtegning

.

.

Workshop i blindtegning

Min workshop i blindtegning henvender sig til dig, der er nysgerrig på håndlæsning (og stadig helt ny i faget), dig der vil bruge blindtegning, som tillæg til en anden kunnen (fx clairvoyance) eller dig der vil opfriske din viden fra tidligere håndlæseruddannelse.

Blindtegning et stærkt værktøj til aflæsning af øjebliksbilledet

På 1. dag gennemgår vi betydningen af fingrene, håndfacon, mellemrum, podier, billeder etc. Vi laver selv blindtegninger – læser dem, og læser alle de andre blindtegninger, som jeg har. Du bliver stærk i at læse tegningen intuitivt. (Det kan alle lære!) Vi arbejder med energien i en blindtegning og dit eget energifelt, når du går i gang med læsningen.

Indtil næste undervisningsdag har du lektier for. Du skal læse en masse blindtegninger! Så får ud mest ud af 2. del på mit blindtegningskursus.

På 2. del tager vi det hele én gang til og lidt mere! Vi gennemgår de blindtegninger, som I har fået med hjem. Vi styrker din intuition yderligere. Du får besvaret alle dine spørgsmål. Du bliver helt fortrolig med at læse en blindtegning. Du får større forståelse for energiarbejdet.

Udover de to dage på min workshop i blindtegning får du:

Adgang til lukket Facebook gruppe, hvor alle, der har gennemgået workshops, kan hente gratis supervision.

Du får fyldestgørende skriftligt materiale fra undervisningen, så du har et opslagsværk.

Pris 2.500 for begge dage 

Vi vil være få på holdet, hvilket betyder, at vi kun vil være 4-10 deltagere på ét hold.

Du tilmelder dig på kiromanti@mkraft.dk og henviser til “workshop i blindtegning”.

Du får hurtigst muligt besked, om du er “optaget” på holdet. Herefter overfører du depositum på kr. 800,00. Og din tilmelding er bindende. Depositum returneres kun, hvis holdet ikke bliver til noget. Restbeløbet betales 14 dage inden 1. undervisningsdag.

Næste workshop i blindtegning er hold B8 & B9:

B8 er lørdag den 12. september & lørdag den 26. september 2020 kl. 9-15

Undervisningen i Lyngby foregår i Lyngby Behandlerhus, kælderlokalet på Christian X´s Allé 168, 2800 Lyngby (der er gratis parkering)

(jeg sørger for vand, the/kaffe og frugt – medbring selv en bolle eller lign, hvis du har brug for det)

Ses vi?