ONLINE Clairvoyant Håndlæsning

Håndlæsning gennem billeder og lydfil

Online clairvoyant håndlæsning
ONLINE clairvoyant håndlæsning
Online clairvoyant håndlæsning 12

.

ONLINE Clairvoyant håndlæsning

Jeg læser også hænder “på afstand”. (PT lukket for online læsninger)

Det foregår på nøjagtig samme måde, som hvis du møder op hos mig. Den eneste forskel er, at du sender mig billeder af dine hænder i stedet for at møde op. Jeg skal kun kende din alder. Resten kan du vente med at fortælle mig, til jeg har læst dig. Mange af jer giver mig respons på min læsning. En clairvoyant håndlæsning via billeder varer 50-55 min. Jeg læser dine hænder på samme måde, som hvis du møder op hos mig. Jeg læser din blindtegning, som er dit øjebliksbillede. Bagefter læser jeg din personlighed samt dit øjebliksbillede via dine håndrygge. Herefter vender jeg dine hænder og læser alle dine linjer, billeder, farver, energifelter og tegn. Du får en beskrivelse af din fortid samt mulige fremtid. Inde i hænderne læser jeg også dit øjebliksbillede. Alt i dine hænder har en betydning. Du får det hele med.

Jeg indtaler min læsning på en lydfil (mp3), som du får sendt umiddelbart efter min læsning.

Du kan altid sende mig spørgsmål til min læsning eller blot dine kommentarer.

Når du bestiller tid til en online clairvoyant håndlæsning, så sender jeg dig en beskrivelse, så du ved, hvilke billeder, som jeg gerne vil have. Og hvordan det hele forløber rent praktisk.

ONLINE clairvoyant håndlæsning er psykologisk selvindsigt

Jeg læser dit psykiske ståsted samt dine stærke og svage sider. Jeg ser, hvor du har brug for “her og nu” at arbejde med dig selv, så du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Jeg gør meget ud af dit ståsted her og nu. Du kan læse mere om håndlæsning HER.

Oplevelser er forskellige. Her er respons fra de sidste tre ONLINE læsninger: Kvinde 52: “Dette var meget imponerende og på mange måder rørende!”, Kvinde 50: “tak for din fine læsning, blev både glad, berørt og ked af det. Utroligt hvad en blindtegning kan fortælle! Du rammer jo hovedet på sømmet “. Mand 62:  “jeg har aldrig prøvet det før – og kan kun anbefale andre en læsning via billeder. Jeg bor så langt væk fra dig, så det var eneste mulighed”.

Forvent ikke, at jeg er en facitliste.

Men jeg kan måske give dig et skub, bekræftelse på allerede bevidste ting eller inspiration til at komme videre.

PS Jeg læser i hænder for at hjælpe dig, så hvis du skal bruge det “for sjov” eller underholdning, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af.