ONLINE clairvoyant håndlæsning

En læsning på afstand

Online clairvoyant håndlæsning

ONLINE seance

Jeg læser også hænder “på afstand”.

Det foregår på nøjagtig samme måde, som hvis du møder op hos mig. Den eneste forskel er, at du sender mig billeder af dine hænder i stedet for at møde op. Jeg læser dine håndrygge, som udgør en stor del af din personlighed. Jeg læser også alle dine linjer inde i hænderne. Derfor skal dine billeder være skarpe! Her bevæger jeg mig yderligere ind i din personlighed, men jeg arbejder især også med dit øjebliksbillede.

Derudover skal jeg bruge din fødselsdato, fødested samt klokkeslæt. Det bruger jeg til at være mere præcis med min læsning, da det ikke er alt, som hænderne fortæller via billeder. Et horoskop bruger jeg til at forstå energierne. Dels hvad du kommer med som menneske, men også hvad du skal udvikle. Horoskopet er langt bedre til at fange detaljer end hænderne er. Hænderne er gode til at afsløre, hvordan du bruger energien. Horoskopet fortæller, hvilken energi, der skal arbejdes med.

Du skal også lave en blindtegning. Du kan læse her, hvordan du gør. Jeg læser din blindtegning, som er et udtryk for dit øjebliksbillede. E blindtegning er god til at vise, hvordan dit energifelt ser ud på det tidspunkt, som du laver tegningen. Derfor skal tegningen altid laves samme dag, som du sender den til mig.

Jeg indtaler min læsning på en lydfil (mp3), som du får sendt umiddelbart efter min læsning, som foregår online. Har du spørgsmål eller kommentarer til læsningen,  er du velkommen til at ringe til mig efterfølgende.

Når du bestiller tid til en online clairvoyant håndlæsning, så sender jeg dig en beskrivelse, så du ved, hvilke billeder, som jeg gerne vil have. Og hvordan det hele forløber rent praktisk. Vær opmærksom på, at du skal indbetale kr. 500 ved bestilling, som depositum for din læsning. Restbetaling overføres efter læsningen.

ONLINE clairvoyant håndlæsning er psykologisk selvindsigt

Jeg læser dit psykiske ståsted samt dine stærke og svage sider. Jeg ser, hvor du har brug for “her og nu” at arbejde med dig selv, så du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Jeg gør meget ud af dit ståsted her og nu. Du er velkommen til at fortælle mig dine spørgsmål. Du kan læse mere om håndlæsning HER.

Husk oplevelser er forskellige. Her er respons fra de sidste tre ONLINE læsninger: Kvinde 52: “Dette var meget imponerende og på mange måder rørende!”, Kvinde 50: “tak for din fine læsning, blev både glad, berørt og ked af det. Utroligt hvad en blindtegning kan fortælle! Du rammer jo hovedet på sømmet “. Mand 62:  “jeg har aldrig prøvet det før – og kan kun anbefale andre en læsning via billeder. Jeg bor så langt væk fra dig, så det var eneste mulighed”.

Forvent ikke, at jeg er en facitliste.

Men jeg kan måske give dig et skub, bekræftelse på allerede bevidste ting eller inspiration til at komme videre.

PS Jeg læser i hænder for at hjælpe dig, så hvis du skal bruge det “for sjov” eller underholdning, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af.