Hvordan foregår en håndlæsning

Få en indsigt i, hvordan jeg arbejder

Hvordan foregår 2
Hvordan foregår 1
Hvordan foregår

.

Hvordan foregår en håndlæsning

Det hele starter med, at du booker en tid hos mig. Det gør du ved at ringe, sende sms eller e-mail. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kommer til mig. Jeg skal ikke vide noget om dig på forhånd. Det bedste er, at du booker med blot dit fornavn. Jeg bruger kun dine hænder ved læsningen.

Hvis det er første gang, du kommer hos mig, så starter jeg med at fortælle dig, hvordan jeg arbejder. Jeg sætter min lille optager til. Det gør jeg fordi, der kommer mange detaljer og informationer i læsningen, som du ikke kan huske bagefter. Du vil heller ikke være i tvivl om, hvad jeg har sagt til dig. Nogle klienter lytter til lyd-filen, mens andre aldrig hører den igen. Det vælger du selv. Dog vil jeg anbefale, at de læsninger, hvor der er ekstra mange detaljer og informationer bliver genhørt et par gange.

Du starter med at tegne en blindtegning. Læs mere her, hvis du ikke ved, hvad en blindtegning er. Jeg tolker din blindtegning og fortæller dig om dit øjebliksbillede. Det er din her og nu situation, hvor jeg sætter ord på, hvad det handler om.

Hvad kan hænderne fortælle

Efter blindtegningen gør jeg brug af dine hænder. Hænder er levende og derfor rører jeg ved dem undervejs i læsningen. Det er her jeg får alle mine clairvoyante beskeder. Jeg starter altid med dine håndrygge. Her laver jeg en beskrivelse af dig som menneske. Dine stærke sider, men også dine skyggesider. Dine negle, fingre, hud, ringe mv. fortæller noget om dig. Da jeg arbejder clairvoyant, vil jeg også sige ting til dig, som ikke umiddelbart læses i hænderne. Jeg gør brug af klarhør, klarsyn og klarføling i min læsning af dig.

Inde i dine hænder, har du alle dine linjer og aftryk. Dem læser jeg også. Du har sikkert kigget i dine hænder eller hørt om hjertelinjen, hovedlinjen, skæbnelinjen og livslinjen. Du har mange andre linjer også. Hver linje har en betydning, men kan på ingen måde stå alene. Også her læser jeg clairvoyant – og siger ting, som ikke kan aflæses i linjerne.

Ca. 20-30 min. inde i håndlæsningen, er det muligt at stille spørgsmål. Jeg beder dig om at vente med at stille spørgsmål eller kommentere, da jeg har brug for at læse dig “rent”. Jeg tænker også, at du kommer for at “få” svar – og ikke for at “give” svar.