Håndlæseruddannelse

Kend dig selv

.

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Kunne du tænke dig at lære at læse i hænder? Jeg underviser i håndlæsning samt energiarbejde på håndlæseruddannelsen. Jeg har bygget uddannelsen op, så vi arbejder ud fra de fire elementer. De fire elementer er vand, ild, jord og luft. De går igen i al min undervisning. Hvert modul har et tema. Undervisningen er bygget op, så du husker det, som du har lært.

Jeg lærer dig, hvordan du selv finder svar på en linje, som du ikke har hørt om i forvejen.
Jeg lærer dig at holde fokus samt arbejde med din koncentration.
Jeg lærer dig at mærke og observere i stedet for “hvad betyder”.

Jungs teorier, psykologi, “skygger” samt intuition er en stor del af min undervisning

Det betyder, at du får et kig ind i dig selv. Du kommer til at forholde dig til dig selv via de andre deltagere, men også via din personlighed, din barndom, dit energifelt, din adfærd og dine tanker. Jeg vil til tider provokere dig. Udfordre dig. Gøre dig nysgerrig – men mest af alt gøre dig bevidst. Med din bevidsthed og selverkendelse har du langt større adgang til at læse i hænder.

Gennem intensiv træning vil du opleve, at du bliver mere intuitiv. Klarsyn, klarhør og klarfølelse er egenskaber, vi alle besidder. Det er ikke noget, som vi åbner op til. Det er en sans, som med alle andre sanser, som du skal lytte til. Den er der allerede – du skal blot lære at genkende den. Når du kommer i kontakt med denne højere vibration, vil du også kunne genkende den i en ganske almindelig hverdag. Det er her, du får din bevidsthed.


Hvem er du?
Jeg henvender mig til dig, der vil se ind i dig selv. Dig der vil ind i psyken, følelserne, vanen, intuitionen, erkendelsen, bevidstheden samt energien. Dig der er villig til at være i samt gå ind i skyggearbejdet. Dig, der har et mod. Dig, der tør. Dig, der ser andre mennesker lige. Undervisningen vil gøre, at du kommer på en rejse ind i dig selv. Denne rejse er med til at gøre, at du bliver en god håndlæser. Vi bruger dine hænder, og de andre deltageres hænder. 

Du er den nysgerrige type, der elsker at fordybe dig samt tilegne dig ny viden & indsigt. Du skal have tid, lyst og overskud til at engagere dig i undervisningen. Du skal have tid, lyst og overskud til at træne. Du er omsorgsfuld og har ører, der lytter til andre. Du behandler andre respektfuldt. Det er vigtigt, at alle har en psykisk plads på holdet. Du lærer lige så meget, når andre fortæller.

Jeg ser på alle hold, at det kun er få, der går ud og bruger håndlæsningen, som en levevej eller kunnen. 

Du skal være fyldt 30 år og må ikke være på nogen form for psykofarmaka!

Inden du tilmelder dig, så skal du mærke efter:
Om du er klar til at kigge ind i dig selv?
Om du er klar til at fordybe dig?
Om du har tid og overskud til at være tilstede i undervisningen?
Om du har tid og overskud til at træne undervejs i forløbet?


Hvordan bliver du optaget på håndlæseruddannelsen?
Jeg underviser få mennesker ad gangen (I er max 4-6 deltagere). Du skal “optages” på holdet. For at komme i betragtning skal du starte med at tilmelde dig workshop i blindtegning. Her finder du ud af, om jeg er den rigtige til at undervise dig. Videre optagelse til håndlæseruddannelsen kræver, at du har dine astrologiske data (fødselsdag, årstal, fødested og klokkeslæt fra Rigsarkivet)


Vil du med?

HÅNDLÆSERUDDANNELSEN ER UNDER OMBYGNING.
SKRIV TIL MIG, HVIS DU VIL VIDE MERE
Den nye uddannelse har fokus på dig, din selvudvikling – herunder din fortid, nutid samt fremtid. Jeg bruger blindtegningen, hænderne & astrologien som udgangspunkt. Uddannelsen vil være delt op i 3 moduler, hvor blindtegning indgår. Hele uddannelsen koster kr. 16.500 og kan betales i 3 rater.

Uddannelsen bruges primært til, at du kan lære sig selv at kende. Den kan derfor ikke anbefales, hvis du ønsker at lære at læse i hænder med henblik på at blive professionel håndlæser. Du skal ved optagelse aflevere dine fødselsdata, som består af fødselsdato, fødested og klokkeslæt. Er dit klokkeslæt ikke korrigeret, så gør jeg det inden opstart. Det koster kr. 500. Har du ikke dit klokkeslæt, så henviser jeg til Rigsarkivet, hvor du kan bestille det. Der er længere ventetid, så gør det allerede i dag.

Elever på håndlæseruddannelsen 2019/2020:

“Jeg er uddannet håndlæser hos Malene Kraft Scharling. Hun er en formidabel underviser, der formidler håndlæsningens kunst på en let og forståelig måde. Energiarbejdet er det bærende element i undervisningen. Vi lærer ikke blot linjerne at kende, men vi dykker dybt ned i hænderne og ser, hvor der er energi, og hvor den bevæger sig hen. “Hvad betyder det, når der er energi i denne linje”, kunne være et spørgsmål, som Malene stillede. Det har også været en rejse ind i mig selv, hvor jeg er blevet mere bevidst om mine følelser, traumer, smerter og skyggesider.

Min intuition har taget et kvantespring, og jeg har fået en selvindsigt, et udvidet livssyn og en endnu mere positiv tilgang til tilværelsen, som jeg ikke ville være foruden. Jeg er virkelig blevet klogere på livet. Malene har kun små hold, og det giver tryghed og tid til den enkelte.

Håndlæsning er ikke kun at lære at læse andres hænder, det er i lige så høj grad en læring for livet om sig selv og livets mange facetter.”

Signe Emilie Christensen


Jeg vil beskrive Malene som en person som gerne vil sikre, at vi alle føler os trygge, og at der er plads til 100 spørgsmål, hvis man skulle få behov for dette. En anden ting jeg også rigtig godt kan lide ved Malenes hold, er at vi ikke er særlig mange.

Malene har været en utrolig nærværende underviser, jeg kan kun anbefale Malenes kurser, de er guld værd.

Sabrina Michelsen


Det er en uddannelse, der i høj grad lærer noget om en selv og ens skyggesider. Meget meget lærerigt på alle fronter.

Anonym