Håndlæseruddannelse

Når du vil læse clairvoyant

Håndlæseruddannelse

Denne håndlæseruddannelse er opdelt i moduler. Jeg anbefaler, at du læser mere under “FAQ”. Her får du svar på de fleste af dine spørgsmål til denne håndlæseruddannelse. Sidder du stadig tilbage med flere spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til mig.

Der er i alt 11 moduler. 1 blindtegningsmodul af 2 dage og 10 håndlæsningsmoduler af 1 dag. Én undervisningsdag er på 6 timer. Den bedste indlæring foregår i nærvær og over kort tid. Jeg har primært kun fokus på blindtegning, håndlæsning og energiforståelse i min undervisning. Skulle du have brug for at meditere, have kontakt med afdøde mv., så skal du supplere fra andet kursus hos andre behandlere.

Hvorfor vælge en håndlæseruddannelse?

Min undervisning er tilrettelagt på en sådan måde, at du kommer ind i dig selv. Du lærer dine stærke sider at kende, men også dine skygger. Du kommer tilbage i din barndom og dit indre barn. Du kan med fordel bruge uddannelsen til en stærk indre proces, hvor du har mod på at se dig selv i øjnene. Du vil løbende få læst din barndom, nuet og din fremtid. Og du vil lære at læse de andre deltageres hænder. Du vil lære en simpel teknik til at komme i gang med at læse i hænder. Jeg underviser ud fra energiprincippet og de niveauer, der er i hænderne, så du lærer at gå væk fra opslagsbøger. Uddannelsen åbner dine øjne for at vores psyke samt energifelt findes så fint i vores hænder. Min undervisning lægger vægt på personlighedsudvikling, fremfor at du skal være alternativ behandler/håndlæser.

Når en håndlæseruddannelse bliver til et stærkt værktøj

Håndlæsning er energiaflæsning. Du lærer at forstå energi. Du lærer at bruge den genvej i hænderne, der åbner op for en stærk fornemmelse/intuition – som vi også kalder clairvoyance. Det kræver nærvær og træning. Det kræver koncentration og ro. Det kræver, at du er i kontakt med dig selv. Jeg underviser dig i, hvordan du får trænet og øvet dig, så det bliver sjov og lærerigt.

Start af undervisning – datoer

Jeg er i gang med at undervise holdet “H1” 2019/2020. Datoer for undervisning finder du HER.

Holdet for 2020/2021 (H2) forventes at starte september 2020. Gør som andre, reserver allerede nu en plads, så du står først i køen. Du får en mail om endelig tilmelding, så snart jeg kender datoerne for holdet 2020/2021. Grundet COVID-19, så kommer der først nye datoer for næste hold, når jeg ved mere om, hvornår jeg må undervise igen. Send mig en mail, hvis du vil have besked direkte i din indbakke. 

Klik her hvis du vil se modulerne