Håndlæseruddannelse

Kend dig selv

.

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Håndlæseruddannelse

Kunne du tænke dig at lære at læse i hænder? Jeg underviser i håndlæsning samt energiarbejde på håndlæseruddannelsen. Jeg har bygget uddannelsen op, så vi arbejder ud fra de fire elementer. De fire elementer er vand, ild, jord og luft. De går igen i al min undervisning. Hvert modul har et tema. Undervisningen er bygget op, så du husker det, som du har lært.

Jeg lærer dig, hvordan du selv finder svar på en linje, som du ikke har hørt om i forvejen.
Jeg lærer dig at holde fokus samt arbejde med din koncentration.
Jeg lærer dig at mærke og observere i stedet for “hvad betyder”.

Jungs teorier, psykologi, “skygger” samt intuition er en stor del af min undervisning

Det betyder, at du får et kig ind i dig selv. Du kommer til at forholde dig til dig selv via de andre deltagere, men også via din personlighed, din barndom, dit energifelt, din adfærd og dine tanker. Jeg vil til tider provokere dig. Udfordre dig. Gøre dig nysgerrig – men mest af alt gøre dig bevidst. Med din bevidsthed og selverkendelse har du langt større adgang til at læse i hænder. Vi har fokus på din rolle som håndlæser.

Gennem intensiv træning vil du opleve, at du bliver mere intuitiv. Klarsyn, klarhør og klarfølelse er egenskaber, vi alle besidder. Det er ikke noget, som vi åbner op til. Det er en sans, som med alle andre sanser, som du skal lytte til. Den er der allerede – du skal blot lære at genkende den. Når du kommer i kontakt med denne højere vibration, vil du også kunne genkende den i en ganske almindelig hverdag. Det er her, du får din bevidsthed.

Håndlæseruddannelsen er opdelt i moduler. Du kan se her, hvordan modulerne fordeler sig, og hvad det er, vi skal gennemgå.


Hvem er du?
Jeg henvender mig til dig, der vil se ind i dig selv. Dig der vil ind i psyken, følelserne, vanen, intuitionen, erkendelsen, bevidstheden samt energien. Dig der er villig til at være i samt gå ind i skyggearbejdet. Dig, der har et mod. Dig, der tør. Dig, der ser andre mennesker lige. Undervisningen vil gøre, at du kommer på en rejse ind i dig selv. Denne rejse er med til at gøre, at du bliver en god håndlæser. Vi bruger dine hænder, og de andre deltageres hænder. Vi får gæste-hænder undervejs i takt med, at I kan læse mere og mere.

Du er den nysgerrige type, der elsker at fordybe dig samt tilegne dig ny viden & indsigt. Du skal have tid, lyst og overskud til at engagere dig i undervisningen. Du skal have tid, lyst og overskud til at træne. Du er omsorgsfuld og har ører, der lytter til andre. Du behandler andre respektfuldt. Det er vigtigt, at alle har en psykisk plads på holdet. Du lærer lige så meget, når andre fortæller.

Jeg ser på alle hold, at det kun er få, der går ud og bruger håndlæsningen, som en levevej. Du vælger selv, hvordan og om, du skal bruge det videre. Jeg inspirerer dig gerne med at finde nye veje, hvor du finder plads til håndlæsning og blindtegning.

Du skal være fyldt 30 år og må ikke være på nogen form for psykofarmaka!

Inden du tilmelder dig, så skal du mærke efter:
Om du er klar til at kigge ind i dig selv?
Om du er klar til at fordybe dig?
Om du har tid og overskud til at være tilstede i undervisningen?
Om du har tid og overskud til at træne undervejs i forløbet?


Hvordan bliver du optaget på håndlæseruddannelsen?
Jeg underviser få mennesker ad gangen (I er max 4-6 deltagere). Du skal “optages” på holdet. For at komme i betragtning skal du starte med at tilmelde dig workshop i blindtegning. Her finder du ud af, om jeg er den rigtige til at undervise dig. Jeg finder samtidig også ud af, om du kan blive optaget på uddannelsen. 


Skal du medbringe noget?
Til modulerne i håndlæsning skal du medbringe:
Lampe – som lyser, så du kan se linjerne i hænderne
Lup

Jeg har lavet materiale, som jeg sender til dig pr. gang. Det er ikke tilladt at kopiere mit matierale til videregivelse uden min accept. Mit materiale er ophavsretsbeskyttet!

Du får vand og the/kaffe, men skal selv medbringe en bolle eller andet.


Kan du springe fra et modul på håndlæseruddannelsen?
Der er bindende tilmelding. Det påvirker de andre deltagere, hvis du udebliver fra et modul. Vi har brug for dig og dine hænder til undervisningen, da vi kun er få på holdet. Derfor skal jeg vide ved tilmelding, om der er moduler, som du ikke kan deltage i.

Vælger du at springe fra midt i uddannelsen, så starter du forfra fra modul 2, hvis du ønsker at starte igen. 

Modul 1 Blindtegning kan tages alene. Læs mere HER.
Modul 2-11 tilmeldes samlet. (du skal have modul 1 for at gå videre til modul 2-11)
Depositum (modul 2-11) betales ved tilmelding kr. 2.500,- (som modregnes i det sidste modul)

Så snart du har betalt depositum er tilmelding bindende. Du betaler til Mobile Pay 60835030. Jeg tilbagebetaler kun depositum, hvis jeg aflyser uddannelsen. Du betaler modul 2 til 11 pr. gang – også ved fravær (Du skal betale 8 dage inden undervisningsdagen) – kr. 1.250. 


Hvad koster en håndlæseruddannelse i alt?
Ét modul koster kr. 1.250,00 (der er ét modul pr. mdr.)
HELE håndlæseruddannelsen (inkl. blindtegning) koster kr. 15.000,00

Nyt hold starter foråret 2023 – Vil du med?
Håndlæseruddannelsen har fået en overbygning – læs mere her


Elever på håndlæseruddannelsen 2019/2020:

“Jeg er uddannet håndlæser hos Malene Kraft Scharling. Hun er en formidabel underviser, der formidler håndlæsningens kunst på en let og forståelig måde. Energiarbejdet er det bærende element i undervisningen. Vi lærer ikke blot linjerne at kende, men vi dykker dybt ned i hænderne og ser, hvor der er energi, og hvor den bevæger sig hen. “Hvad betyder det, når der er energi i denne linje”, kunne være et spørgsmål, som Malene stillede. Det har også været en rejse ind i mig selv, hvor jeg er blevet mere bevidst om mine følelser, traumer, smerter og skyggesider.

Min intuition har taget et kvantespring, og jeg har fået en selvindsigt, et udvidet livssyn og en endnu mere positiv tilgang til tilværelsen, som jeg ikke ville være foruden. Jeg er virkelig blevet klogere på livet. Malene har kun små hold, og det giver tryghed og tid til den enkelte.

Håndlæsning er ikke kun at lære at læse andres hænder, det er i lige så høj grad en læring for livet om sig selv og livets mange facetter.”

Signe Emilie Christensen


Jeg vil beskrive Malene som en person som gerne vil sikre, at vi alle føler os trygge, og at der er plads til 100 spørgsmål, hvis man skulle få behov for dette. En anden ting jeg også rigtig godt kan lide ved Malenes hold, er at vi ikke er særlig mange.

Malene har været en utrolig nærværende underviser, jeg kan kun anbefale Malenes kurser, de er guld værd.

Sabrina Michelsen


Det er en uddannelse, der i høj grad lærer noget om en selv og ens skyggesider. Meget meget lærerigt på alle fronter.

Anonym