Håndlæseruddannelse

Når du vil læse clairvoyant

Håndlæseruddannelse

Denne uddannelse er opdelt i moduler. Jeg anbefaler, at du læser HER – “FAQ”. Her får du svar på de fleste af dine spørgsmål til denne håndlæseruddannelse. Sidder du stadig tilbage med flere spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til mig. Min håndlæseruddannelse fungerer på den måde,  at du kan pause den, tage den hurtigt, “skifte hold” eller lave dit eget hold. Så jo flere tilmeldinger, jo flere hold –  og jo flere muligheder vil der være for dig for at tage modulet, lige når det passer dig. Du betaler kun for ét modul ad gangen. Der er i alt 11 moduler. 1 blindtegningsmodul af 2 dage og 10 håndlæsningsmoduler á 1 dag. Jeg anbefaler dig, at du starter med blindtegningsmodulet. Det kan sagtens stå alene og bruges bagefter – uanset om du vælger at gå videre eller ej. Datoer for undervisning finder du HER.

Hvorfor vælge en håndlæseruddannelse?

Da jeg tilbage i 2001 valgte at tage en clairvoyant håndlæseruddannelse, havde jeg på ingen måde i tankerne, at jeg skulle ud og være alternativ behandler. Jeg meldte mig for sjov. Jeg brugte uddannelsen til at lære mig selv bedre at kende. Det gik hurtigt op for mig, at hænderne kunne fortælle noget om tid, miljø, sind og energier.

Når en håndlæseruddannelse bliver til et stærkt værktøj

Du kan gøre det samme. Fordi du tager en alternativ uddannelse – som her håndlæseruddannelse –  behøver det ikke at betyde, at du skal bruge den på at blive behandler. Det kan være, at du bruger den på dig selv – og lære at bruge uddannelse til et stærkt værktøj.

Klik her hvis du vil se modulerne