Fjernhealing

Healing på afstand

Fjernhealing_5

Fjernhealing_3

Fjernhealing

Fjernhealing – når du ikke kan komme til mig

Fjernhealing er mindst lige så effektivt som healing, hvor du er fysisk hos mig. Vi aftaler en tid, hvor du har ro til at ligge på sofaen. Forinden har du fortalt mig, om du har fysiske skavanker, som skal have et ekstra kærligt fokus. Jeg sender dig energi, renser alle dine chakra og afbalancerer dem samt fjerner gammel energi.  Jeg giver dig fornyet energi. Jeg arbejder clairvoyant og via tankens kraft. Selve fjernhealingen varer ca. 30-40 min. Du må gerne blive liggende herefter, hvis du mærker, at du har brug for det.

Det er en god idé at tage et tæppe omkring dig, have vand stående samt evt. noget rolig afslapningsmusik i ørerne.

Det kan være, at du intet mærker ved en fjernhealing, men det kan også være, at du har oplevelser/fornemmelser under healingen. Energien skal nok nå til dig, uanset om du har mærket noget eller ej. Efter healingen ringer jeg dig op, eller sender dig en mail med alle mine iagttagelser.

Hvordan virker fjernhealing

Healing giver fornyet energi. Fjernhealing er især godt for de klienter, der ikke har mulighed for at komme fysisk til mig. Jeg har en del klienter, der bruger fjernhealing, som et supplement til deres eget arbejde med selvudvikling. Og det er lige præcis her, at healingen gør en forskel. Når du også selv i hverdagen gør noget. Fornyet energi til din krop er ikke altid nok, hvis du gør som du plejer. Jeg bruger også din blindtegning til at se, hvor du kan ændre noget selv. Tegningen sender du til mig kort inden fjernhealingen. Senest et par timer før.

Vil du hellere komme til mig, så anbefaler jeg dig at læse mere under healing.

Er der reaktioner på en fjernhealing

Reaktionerne efter en fjernhealing kan være forskellig fra klient til klient. Du skal blot følge, hvad din krop fortæller dig. Der har du alle svar. Jeg har erfaring med, at kroppen reagerer. Husk altid at drikke vand efter en healing. Skulle du opleve at du bliver utryg, så ring venligst til mig.

Børn kan heales – læs mere her