Hvor ofte kan jeg få en håndlæsning?

Når hænderne har brug for hjælp

Hvor ofte kan jeg få en håndlæsning?

Ofte er det kun hensigtsmæssig at få læst hænder én gang årligt. Men da jeg har mange klienter, der kommer igen og igen for at få læst hænder, så har jeg lavet astrologisk håndlæsning, som giver en mere præcis vinkel på nuet og i princippet også på fremtiden. Når jeg tidligere har læst dig vil du primært få læst din her og nu situation samt din fremtid. Dele omkring din personlighed springer jeg over. Det giver ikke mening, at jeg læser hele din personlighed igen og igen. Men det giver mening, at du får læst dit øjebliksbillede igen og igen. Det ændrer sig. Og især når du ændrer dig.

Dit øjebliksbillede ændrer sig. Det gør det i takt med de større energier, som vi er under påvirkning af, men også i takt med, at du får øje på dig selv. Når du ændrer dig, så forandrer dine hænder sig. Og du har et nyt øjebliksbillede.

Hvor ofte er et spørgsmål om, hvor du står?

Bruger du håndlæsningen i forbindelse med selvudvikling, svære perioder eller blot en bekræftelse/anerkendelse af en periode, så giver det mening at få en læsning mere ofte end ellers. Jeg anbefaler, at håndlæsningen bruges som inspiration. Det må aldrig blive en facitliste. Du skal selv mærke efter, men jeg sætter dig i gang. Håndlæsningen kan være med til at inspirere dig samt udvikle dig, men kan på ingen måde afgøre, hvad du skal og ikke skal. Det samme gælder for dit horoskop. Det viser blot den energi, der er tilstede. Om du handler eller ej, er altid op til dig.

Når du får læst i hænder for 2. gang etc., så er du også langt mere bevist om, hvad håndlæsningen kan bruges til. Du begynder langsomt at lære dig selv at kende, ud fra de informationer, som hænderne fortæller. Det er et psykologisk stærkt værktøj til at forstå sig selv, men også forstå den situation, livsvej eller krise, som du end måtte stå i. Hænderne, horoskopet men også blindtegningen vil altid tage udgangspunkt i dig og dit liv her og nu.

Jeg læser ikke på personer, som ikke er tilstede. Så derfor vil læsningen kun handle om dig.

Hvor ofte – det korte svar: 1 gang om året

Ved svære diagnoser/traumer/situationer mv., så giver det ikke mening at få læst hænder. Det bør være en anden behandlingsform. Jeg anbefaler dig, at du vælger terapiens vej, så du får kigget på nogle af dine mønstre. healing er også et godt supplement. Det kan være med til at forløse energien og åbne op for den du er.

I dag bruger flere og flere “ikke alternative mennesker” håndlæsningen, som et værktøj til personlig udvikling. Fordi det er håndgribeligt, enkelt og et værktøj, der er til at forstå.

Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg astrologisk håndlæsning:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk