Blindtegning2019-01-09T08:17:02+00:00

Blindtegning

hvad fortæller din tegning?

Blindtegning – hvad fortæller den?

En blindtegning er en tegning (omridset) af din hånd. Hvis du tegner med højre hånd, så kigger du ud på din venstre hånd, og vender den, så du kigger ind i linjerne. Du skal holde hånden væk fra papirets synsfelt. Herefter tegner du omridset af din venstre hånd på papiret. – UDEN at se på papiret.

Ud fra tegningen læser jeg dit øjebliksbillede. Du tegner fra din underbevidsthed, så du fortæller mig ubevidst, hvordan du har det her og nu. Du fortæller også, hvor i dit liv, du har fokus. Tegningen ændrer sig i takt med, at dit øjebliksbillede ændrer sig. Så hvis du laver en ny tegning om 3 måneder, så vil den se anderledes ud – hvis du altså står et nyt sted! Jeg læser altid blindtegningerne clairvoyant, så det vil være en blanding af clairvoyance og en tolkning af de linjer, som du har tegnet.

Der kan være stor forskel på blindtegninger. Mange klienter tror, at de skal være kreative for at kunne tegne en blindtegning. Det har ingen betydning.

Jeg har læst mange blindtegninger og fascineres stadig af de mange forskellige hænder, der kommer frem. Ingen er ens! Hver person har sin historie og sit øjebliksbillede. Ved homeparties ser I hinandens tegninger, som ofte giver stor underholdning pga. forskelligheden.

Ved en fuld clairvoyant håndlæsning hos mig, starter jeg altid med at tyde din blindtegning.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du gerne vil have besked, når jeg starter undervisning igen. Eller se datoer her.

Show Buttons
Hide Buttons