Blindtegning

Læsning af din tegning

Blindtegning
Blindtegningskursus

Blindtegning

Hvordan tegner du en blindtegning:

  1. Find en tynd tusch, som du kan tegne med
  2. Sæt dig godt tilrette
  3. Få en til at holde papiret eller sæt det fast med tape på bordet
  4. Din højre hånd gør du klar til at tegne på papiret med
  5. Lad den venstre hånd hænge ned langs kroppen. Når du føler tyngde eller varme i hånden, så fører du hånden op i øjenhøjde og væk fra synsfeltet på papiret
  6. Du kigger ud på din venstre hånd, og vender den, så du kigger ind i linjerne
  7. Herefter tegner du omridset af din venstre hånd på papiret. – UDEN at se på papiret
  8. Find nærvær og koncentration, når du tegner

Det er naturligvis omvendt, hvis du skriver med venstre hånd.

Hvad kan jeg læse i din blindtegning:

Ud fra din blindtegning læser jeg dit øjebliksbillede. Du tegner fra din underbevidsthed, så du fortæller mig ubevidst, hvordan du har det her og nu. Du fortæller også, hvor i dit liv, du har fokus. Og hvor du i fremtiden har ændringer på vej. Tegningen viser også, hvordan du tænker og mærker samt hvordan andre mennesker påvirker dig. Alt kan i virkeligheden læses i en blindtegning. Jo mere du træner, jo mere kan du læse i den. Tegningen ændrer sig i takt med, at dit øjebliksbillede ændrer sig. Så hvis du laver en ny tegning om 3 måneder, så vil den se anderledes ud – hvis du altså står et nyt sted! Jeg læser altid blindtegningerne clairvoyant, så det vil være en blanding af clairvoyance og en tolkning af de linjer, som du har tegnet.

Der kan være stor forskel på blindtegninger. Mange klienter tror, at de skal være kreative for at kunne tegne en blindtegning. Det har ingen betydning.

Jeg har læst mange blindtegninger og fascineres stadig af de mange forskellige hænder, der kommer frem. Ingen er ens! Hver person har sin historie og sit øjebliksbillede. Ved homeparties ser I hinandens tegninger, som ofte giver stor underholdning pga. forskelligheden.

Ved en fuld clairvoyant håndlæsning,  starter jeg altid med at tyde din blindtegning. Du kan tegne den på papir eller online.

Du kan også selv lære at læse en blindtegning. Læs mere her. På min blog har jeg også skrevet om blindtegning.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du gerne vil have besked, når jeg starter undervisning igen. Eller se datoer her.

Følg med på Instagram, hvis du vil vide mere om blindtegninger