Om mig

Clairvoyant håndlæser siden 2001

Malene Kraft Scharling

Om mig

Jeg hedder Malene Kraft Scharling. Jeg er gift og har 2 børn. Mange kender mig som ”håndlæser Malene Kraft”. Jeg er uddannet clairvoyant håndlæser. Tilbage i 2001 tog jeg en 1- årig uddannelse hos Den islandske håndlæser Sigridur.  Siden min start har jeg læst flere tusinde hænder. Jeg elsker mit arbejde som håndlæser. Den feedback og glæde, som jeg får tilbage fra de mange klienter, gør mig glad! I dag lever jeg af at læse i hænder. Jeg har et af de jobs, der kræver mest nærvær. Det er ikke en samtale at få læst i hænder. Det er en læsning af dig som menneske.

Tilbage i 2003 tog jeg en diplomuddannelse som healingsterapeut med tilhørende eksamen. Jeg bruger healingen i stort set alle mine behandlinger. Og fandt yderligere inspiration i 2005 til mit arbejde, hvor jeg i en uge var på Arthur Findlay College i Stansted (England) for at lære mere om clairvoyance og mediumship. Jeg bruger dog ikke afdødekontakt i mine behandlinger.

I en hver behandling er det vigtigt for mig, at det er klientens tid – og ikke min.

Jeg tror på tankens kraft, loven om tiltrækning samt at alt er energi. Det udgør også grundlaget for mit coaching-arbejde med den enkelte klient. I min verden har hvert enkelt menneske sin tro/sandhed. Jeg inspireres dagligt i mine relationer, via bøger, supervision og internettet til enten at styrke min tro/sandhed eller ændre den. Jeg tror også på, at alle mennesker har en intuition. Alle har evnen til at lave clairvoyance eller heale. Det ligger i mennesket. Dog er det som med andre erhverv, at nogle har lettere ved det end andre.

Inden du bestiller tid hos mig, så mærk efter, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.