Coaching

få inspiration og værktøjer

Coaching

Med coaching kan du komme videre i dit liv? Blive bedre til at nå dine mål. Få inspiration og værktøjer til at skabe det liv, som du ønsker. Det kan enten være i en konkret situation, et mønster/adfærd, som du kæmper med, en afhængighed eller har du blot brug for mere glæde i hverdagen? Måske er du selv alternativ behandler?

Så er coaching, som også indeholder healing en mulighed til dig, der ønsker forandring.

Jeg arbejder ud fra tankens kraft, loven om tiltrækning samt energien. Du lærer dig selv at kende, så du forstår at bruge din intuition i hverdagen samt lytte til din krops signaler. Jeg giver dig simple værktøjer, så du selv kan forme dit liv i en positiv og glad retning. Du får indsigt og forståelse for din situation, så du selv lærer at ændre dit liv hurtigt og nemt. Jeg arbejder primært ud fra dit indre energifelt.

Du kommer derhen, hvor du gerne vil være.

Vi starter med en samtale, hvor du fortæller om problemstillingen. Undervejs i seancen vil du få små øvelser, som du også får glæde af i hverdagen. Fælles for de fleste af øvelserne er, at de kan integreres i hverdagen, så der ikke skal afsættes ekstra tid i en travl hverdag.

Jeg healer dig, så du har ny energi at arbejde med. De beskeder som kommer til mig under healingen, fortæller jeg dig om til sidst. Du deler også din oplevelse af healingen, hvis du har lyst til det.

Nogle klienter har brug for én seance, mens andre har brug for flere.  Jeg anbefaler ved større uligevægt, at du indgår i et sammenhængende forløb.

Jeg inspirerer dig, du skaber forandringen