Coaching

Få inspiration og værktøjer

.

Coaching5

Coaching_3

Coaching2

Coaching

Med coaching kan du komme videre i dit liv? Blive bedre til at nå dine mål. Få inspiration og værktøjer til at skabe det liv, som du ønsker. Blive bedre til at forstå dine handlemønstre samt håndtering af energier. Det kan enten være i en konkret situation, et mønster/adfærd, som du kæmper med, en afhængighed eller har du blot brug for mere glæde i hverdagen?

Så er coaching, som også kan indeholde healing & astrologi en mulighed til dig, der ønsker forandring.

Jeg arbejder ud fra tankens kraft, loven om tiltrækning samt energien. Du lærer dig selv at kende, så du forstår at bruge din intuition i hverdagen samt lytte til din krops signaler. Jeg giver dig simple værktøjer, så du kan arbejde med dine skyggesider. På den måde går du hen til dine følelser og har nemmere ved at finde en glad retning. Du får indsigt og forståelse for din situation, så du selv lærer at ændre dit liv hurtigt og nemt. Jeg arbejder primært ud fra dit indre energifelt. Jeg tager altid udgangspunkt i dig.

Coaching får dig til at se dig selv

Vi starter med en samtale, hvor du fortæller om din problemstilling. Undervejs under coaching vil du få små øvelser, som du også får glæde af i hverdagen. Fælles for de fleste af øvelserne/værktøjerne er, at de kan integreres i hverdagen, så der ikke skal afsættes ekstra tid i en travl hverdag.

Jeg forklarer dig, hvordan jeg oplever energien omkring din udfordring eller det område, som du har hjælp til. Vi arbejder kun udfra dit felt, men kigger på relationen mellem dig og et andet menneske.

Jeg healer dig, så du har ny energi at arbejde med. Min oplevelse af healingen fortæller jeg dig om til sidst. Du deler også din oplevelse af healingen, hvis du har lyst til det. Healingen kan ikke stå alene. Healing er energi i højfrekvens og behøver din hjælp, hvis den skal holde mere end et par dage. Dit arbejde med dig selv gør den største forskel.

Nogle klienter har brug for én seance med coaching, mens andre har brug for flere.  Jeg anbefaler ved større uligevægt, at du indgår i et sammenhængende forløb. Du har her mulighed for at købe et “klippekort” og dermed opnå rabat.

Jeg inspirerer dig, du skaber forandringen