Coaching

Udgangspunktet er dig

Coaching
Coaching

Coaching

Mit udgangspunkt er altid dig. Jeg hjælper dig til at blive bevidst, få overblik og lysten til at handle. Du får værktøjer til, at du kan forandre de udfordringer, du møder i dit liv. Jeg bruger ofte astrologien, da jeg hurtigt kan se, hvilke udfordringer, der ligger tilbage i tid, men også i hverdagen/nuet. Når du bliver bevidst omkring din adfærd, så kan du ændre den. Du vil i alle mine seancer være i centrum. Det er dig, der skal ændre mønstre / adfærd, hvis du vil tiltrække anderledes eller påvirkes anderledes. Det er en stor del af energiforståelsen.

I en coaching vil du blive bedre til at forstå dine handlemønstre samt håndtering af energier. Det kan enten være i en konkret situation, et mønster/adfærd, som du udfordres af, en afhængighed, angst, usikkerhed eller har du blot brug for mere glæde i hverdagen?

Jeg arbejder ud fra tankens kraft, loven om tiltrækning samt energien. Du lærer dig selv at kende, så du forstår at bruge din intuition i hverdagen samt lytte til din krops signaler. Jeg giver dig simple værktøjer, så du kan arbejde med dine skyggesider. På den måde går du hen til dine følelser og har nemmere ved at finde en glad retning. Du får indsigt og forståelse for din situation, så du selv lærer at ændre energien hurtigt og nemt. Jeg arbejder primært ud fra dit indre energifelt. Jeg tager altid udgangspunkt i dig.

Coaching får dig til at se dig selv

Vi starter med en samtale, hvor du fortæller om din problemstilling. Undervejs under coaching vil du få små øvelser, som du også får glæde af i hverdagen. Fælles for de fleste af øvelserne/værktøjerne er, at de kan integreres i hverdagen, så der ikke skal afsættes ekstra tid i en travl hverdag.

Jeg forklarer dig, hvordan jeg oplever energien omkring din udfordring eller det område, som du har hjælp til. Vi arbejder kun udfra dit felt, men kigger på relationen mellem dig og et andet menneske.

Du er velkommen til at få healing, så du har ny energi at arbejde med. Min oplevelse af healingen fortæller jeg dig om til sidst. Du deler også din oplevelse af healingen, hvis du har lyst til det. Healingen kan ikke stå alene. Healing er energi i højfrekvens og behøver din hjælp, hvis den skal holde mere end et par dage. Dit arbejde med dig selv gør den største forskel.

Nogle klienter har brug for én seance med coaching, mens andre har brug for flere.  Jeg anbefaler ved større uligevægt, at du indgår i et sammenhængende forløb. Du har her mulighed for at købe et “klippekort” og dermed opnå rabat.

Jeg inspirerer dig, du skaber forandringen.

Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg astrologisk håndlæsning:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk

1000 tak for det hele🙏😊
Det har været en stor oplevelse at være hos dig. Jeg tror, det kommer til at hjælpe mig med at give slip
og overgive mig til processen og ikke mindst kroppen.

Jeg ved ikke hvad det er du gør, men det virker helt vildt godt. Jeg er lettet og fri. Da jeg kom var jeg ikke inde i mig. Det er jeg nu❤️

Tak for alt du har gjort, coaching og healing, håber du ved hvor meget du gør, du forstår virkelig kunsten at favne og skubbe på samme tid, at se mig, at hjælpe mig til at hjælpe mig,