Undervisning

– bliv mere bevidst

Undervisning
Clairvoyant Håndlæsning Malene
Undervisning 1

.

Undervisning – hænderne fortæller

Hvis du er nysgerrig på håndlæsning, blindtegninger, astrologi samt energiarbejde, og gerne selv vil vide mere, så deler jeg ud af den indsigt, som jeg har samlet de sidste 22 år. Det kan være, at du allerede er håndlæser eller anden alternativ behandler, og har brug for ny inspiration i dit arbejde. Du behøver ikke at være behandler for at melde dig, det kan også være, at du blot er nysgerrig, og har lyst til at lære dine hænder at kende.

Håndlæsning er et godt værktøj til at lære sig selv bedre at kende. Det er ikke kun linjerne, der fortæller – men også håndryggen, neglene, ringene, knoerne, blodårerne, hudstrukturen og selve håndfaconen. Dine hænder giver svar på spørgsmål omkring din barndom, din nutid, men også på en mulig fremtid. Håndlæsning er som med tydning af horoskoper. Ingen linjer kan læses alene uden den store sammenhæng. I et horoskop er det heller ikke nok at se på, hvor solen stod, da du blev født.

Du lærer også at læse, hvor dine skygger er. Du lærer at læse, hvornår dine traumer eller svigt er opstået. Hænderne er meget mere end personlighedslæsning. Vi går i dybden, så du lærer dig selv at kende.

Der er et utal af kombinationsmuligheder i hænderne, og det vil tage dig uendelig tid at huske dem alle. Så jeg underviser dig på en måde, så du lærer at læse alle kombinationer af hænder, uden at det skal blive et opslag i en bog. 

Det er ikke svært at læse i hænder eller tyde en blindtegning – du skal blot vide, hvordan du kommer i gang. Jeg læser på én måde, men håndlæsningen og dit klarsyn gør, at du sagtens kan læse på netop din måde. Det samme gør sig gældende, når jeg underviser i astrologi.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som kun sendes til dig, når jeg har nye arrangementer eller undervisning. Du bliver ikke spamet!

Se evt. her for arrangementer

En lille forsmag, kan du bl.a. finde i Magasinet Liv

Læs mere på min blog
Deltag på min workshop
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg astrologisk håndlæsning:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk