Undervisning

– bliv mere bevidst

Undervisning fra hjertet

Undervisning – hænderne fortæller – energien lærer

Hvis du er nysgerrig på håndlæsning, blindtegninger, astrologi samt energiarbejde og gerne selv vil vide mere, så deler jeg ud af den indsigt, som jeg har samlet de sidste 22 år. Det kan være, at du allerede er håndlæser eller hjælper mennesker på anden vis, og ønsker ny inspiration i dit arbejde, så har jeg workshops, der kan inspirere dig. Du behøver ikke at være behandler for at melde dig, det kan også være, at du blot er nysgerrig, og har lyst til at lære dig selv at kende.

Håndlæsning, astrologi og blindtegning er et gode værktøjer til at lære sig selv bedre at kende. I hænderne er det ikke kun linjerne, der fortæller – men også håndryggen, neglene, ringene, knoerne, blodårerne, hudstrukturen og selve håndfaconen. Dine hænder giver svar på spørgsmål omkring din barndom, din nutid, men også på en mulig fremtid. Håndlæsning er som med tydning af horoskoper. Ingen linjer kan læses alene uden den store sammenhæng. I et horoskop er det heller ikke nok at se på, hvor solen stod, da du blev født. Jeg arbejder med dybden i dit horoskop, da en stor del af dig kommer fra den familiedynamik, som du er født ind i.

Undervisning med nerve og kant og opmærksomhed

Du lærer at forstå energiarbejde. Du lærer at forstå, at det du læser i andre også er dit. Det du ikke kan se i dig selv, spejles i andre.
Du lærer, at energien er vigtig for din forståelse, men også hvordan du formidler ord til andre.

Der er et utal af kombinationsmuligheder i både hænder, blindtegninger og horoskoper. Det vil tage dig uendelig tid at huske dem alle.
Derfor underviser jeg dig på en måde, så du lærer at læse alle kombinationer af muligheder, uden at det skal blive et opslag i en bog. 

Det er ikke svært at læse i hænder eller tyde en blindtegning. Du skal blot vide, hvordan du kommer i gang. Jeg læser på én måde, men din intuition gør, at du sagtens kan læse på netop din måde. Det samme gør sig gældende, når jeg underviser i astrologi. Der er mange veje og indgangsvinkler. Jeg viser dig, hvordan jeg nemt kan huske, men også hvordan jeg forbliver intuitiv.

Jeg anser min forberedelse som en vigtig tid, inden du kommer på mine workshops. Det er forberedelsen og min indsigt, der gør, at jeg kan give min viden videre til dig. Det samme gælder naturligvis den anden vej. Træner du ikke, det du lærer, så mister det hurtigt sin værdi.

Jeg deler viden via mit nyhedsbrev. Du bliver ikke spamet!

En lille forsmag, kan du bl.a. finde i Magasinet Liv

Læs mere på min blog
Deltag på mine workshops
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg astrologisk håndlæsning:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk