Clairvoyant håndlæser & underviser

Kontakt

.

Jeg har desværre ventetid på mine 1:1 håndlæsninger. Det betyder, at når du skriver til mig, så stiller du dig i kø. Jeg vil forsøge at give dig en tid, så hurtigt jeg kan. Mine tider er pt mandage og torsdage i tidsrummet 7:30 - 14:00. 

Mit navn er Malene Kraft Scharling. Du kan bestille tid på SMS, telefon (opkald) eller ved at skrive til mig på kiromanti@mkraft.dk

Jeg kan træffes på telefon + 45 6083 5030 - jeg kan i perioder være svær at træffe, så vær sød at lægge en besked, så ringer jeg tilbage.

De fleste af mine 1:1 behandlinger foregår i Virum. Du har ikke mulighed for at tage en veninde, kæreste, din mor eller anden person med ind til seancen. Alle mine håndlæsninger er individuelle og varer 1 time. Seancen kan ikke deles op mellem flere personer eller afkortes.

Jeg læser i hænder for at hjælpe dig, så hvis du skal bruge det "for sjov", underholdning eller som en facitliste, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af. Mine læsninger er psykologiske og er derfor kun for dig, der har interesse i og mod til at arbejde med dine styrker og skygger.