Clairvoyant håndlæser & underviser

Kontakt

.

Jeg har stor interesse og forespørgsel på mine 1:1 håndlæsninger. Derfor har jeg kø. (Jeg har pt. lukket for at blive skrevet i kø, og åbner først igen, når de af jer, der er i kø, er læst). Jeg booker 10 personer ad gangen i den rækkefølge, som I er kommet ind.  Jeg har cirka 3-5 måneders ventetid på håndlæsninger. Coaching/samtale kan bestilles som normalt. Ring til mig, hvis noget er meget akut.

Mit navn er Malene Kraft Scharling. Du kan bestille tid på SMS, telefon (opkald) eller ved at skrive til mig på kiromanti@mkraft.dk

Jeg kan træffes på telefon + 45 6083 5030 - jeg kan i perioder være svær at træffe, så vær sød at lægge en besked, så ringer jeg tilbage.

De fleste af mine 1:1 behandlinger foregår i Virum. Du har ikke mulighed for at tage en veninde, kæreste, din mor eller anden person med ind til seancen. Alle mine håndlæsninger er individuelle og varer 1 time. Seancen kan ikke deles op mellem flere personer eller afkortes.

Jeg læser i hænder for at hjælpe dig, så hvis du skal bruge det "for sjov", underholdning eller som en facitliste, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af. Mine læsninger er psykologiske og er derfor kun for dig, der har interesse i og mod på at arbejde med dine styrker og skygger.