Børnehealing

Vær den ro dit barn har brug for

Børnehealing
Børnehealing
Børnehealing

Børnehealing

Har dit barn svært ved at koncentrere sig? Har du svært ved at skabe ro og nærvær for og med dit barn? Oplever du, at dit barn har meget uro i kroppen? Anser du dit barn som særligt sensitiv? Måske har dit barn en frygt/angst? Har dit barn svært ved at sove?

Så kan børnehealing være med til at skabe den forandring, som både du, men især dit barn har brug for. Inden jeg healer dit barn, har vi haft en indledende samtale, så jeg kender lidt til jeres situation. Børnehealing foregår på barnets præmisser. Det vil sige, at de børn, der ikke vil ligge ned, bliver healet på en stol. Jeg arbejder med at skabe ro i barnet, når jeg healer. Det gør jeg ved at lægge min hånd flere forskellige steder på dit barn. Fordi det er børnehealing betyder det ikke, at du som mor eller far ikke får healing. Det gør du. Selve healingen foregår i fuldstændig ro.

Afhængig af dit barn og dit barns alder varer behandlingen ca. 30-60 min. pr. gang.

Healing forløser de ubevidste energimæssige blokeringer
Healing er med til at skabe balance 

Hvis dit barn får medicin – skal jeg bede om, at evt. nedtrapning mv. foregår direkte med lægen. Jeg har erfaring med, at nedtrapning af medicin er naturligt i forbindelse med healing.

Børnehealing hos mig er et supplement til hverdagen. Jeg giver jer som familie gode råd om, hvordan I sammen kan opretholde den energi, som healingen giver. Healing er ikke blot den fysiske healing af kroppen. Healing er også jeres videre ro til jeres barn, at I lytter og skaber et trygt rum.

Børnehealing kan ikke alene udgøre forandringen for dit barn

Jeg kigger også på dig/jer som forælder, da I ubevidst energioverfører jeres energi til jeres barn. Derfor er den første samtale mest hensigtsmæssig at tage uden dit barn. I nogle tilfælde er det også dig som forælder, der skal heales.

Når du i hverdagen skaber en positiv forandring for dit barn, så støtter healingen på en rigtig fin måde. Nogle børn skal kun have healing 1-2 gange med gode resultater, mens andre børn skal have over 10 gange før healingen har effekt. Det at du lytter til dit barn og måden du taler på (vel at mærke anerkendende) er også healing. Jeg tror ikke på, at healingen kan stå alene. Bare det at du gør noget for dit barn har også en betydning.
Vær den ro, som du ønsker dit barn skal have.

Jeg elsker børn, har selv børn – og møder dit barn med kærlig energi

Udtalelser gennem tiden fra børn/unge i alderen 6-19 år:

“Mor, Malene lytter altid til mig”
“Er du altid så sød og kærlig”
“Mor, jeg vil kun tale med Malene”
“Dine hænder er meget varme”
“Kan du ikke blive min klasselærer”
“Din musik har jeg ikke hørt før”