Børnehealing

Med healing får I fælles ro

Børnehealing_1

Børnehealing

Børnehealing_3

Børnehealing

Har dit barn svært ved at koncentrere sig? Har du svært ved at skabe ro og nærvær for og med dit barn? Oplever du, at dit barn har meget uro i kroppen? Anser du dit barn som særlig sensitiv? Måske har dit barn en frygt/angst? Har dit barn svært ved at sove?

Så kan børnehealing være med til at skabe den forandring, som både du, men især dit barn har brug for. Inden jeg healer dit barn, har vi haft en indledende samtale, så jeg kender lidt til jeres situation. Børnehealing foregår på barnets præmisser. Det vil sige, at de børn, der ikke vil ligge ned, bliver healet på en stol. Jeg arbejder med at skabe ro i barnet, når jeg healer. Det gør jeg ved at lægge min hånd flere forskellige steder på dit barn. Fordi det er børnehealing betyder det ikke, at du som mor eller far ikke får healing. Det gør du. Selve healingen foregår i fuldstændig ro.

Afhængig af dit barn og dit barns alder varer behandlingen ca. 30-60 min. pr. gang.

Healing forløser de ubevidste energimæssige blokeringer.

Healing er med til at skabe ro og balance.

Hvis dit barn får medicin – skal jeg bede om, at evt. nedtrapning mv. foregår direkte med lægen. Jeg har erfaring med, at nedtrapning af medicin er naturligt i forbindelse med healing.

Husk – en børnehealing hos mig er kun et supplement til hverdagen. Det kan ikke blive en erstatning for noget andet.

Når dit barn har en ubalance, så arbejder jeg ikke kun med dit barn. Jeg kigger også på dig som forælder.

Børnehealing kan ikke alene udgøre forandringen for dit barn

Når du i hverdagen skaber en positiv forandring for dit barn, så støtter healingen på en rigtig fin måde. Nogle børn skal kun have healing 1-2 gange med gode resultater, mens andre børn skal have over 10 gange før healingen har effekt. Det at du lytter til dit barn og måden du taler på (vel at mærke anerkendende) er også healing. Jeg tror ikke på, at healingen kan stå alene. Bare det at du gør noget for dit barn har også en betydning.

Husk – Hvis du gør som du plejer, så får du som du plejer.