Clairvoyant Håndlæsning

Psykologisk indsigt & dybere forståelse

Clairvoyant håndlæsning
Clairvoyant håndlæsning
Clairvoyant håndlæsning

Clairvoyant håndlæsning

En clairvoyant håndlæsning hos mig varer en time. Når jeg laver en clairvoyant håndlæsning, så læser jeg din fortid, nutid samt fremtid. Jeg gør brug af dine linjer i hænderne, men især også de billeder, som kommer, når jeg går i gang med at læse. Alt i dine hænder har en betydning, men kan samtidig på ingen måde stå alene. Fordi jeg ser, at du har lederegenskaber, er det ikke ensbetydende med, at du skal ud at bruge dem her og nu. Og det kan der være forskellige årsager til. Alt afhænger af den energi, jeg læser i de forskellige områder.

Når clairvoyant håndlæsning bliver til psykologisk selvindsigt

Jeg læser dit psykiske ståsted samt dine stærke og svage sider. Jeg ser, hvor du har brug for “her og nu” at arbejde med dig selv, så du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Jeg læser din fortid, hvis der er områder, som blokerer dig i nuet. Jeg læser dit øjebliksbillede. Hvordan har du det? Og hvor er du på vej hen? Det kan være inden for kærlighed/parforhold, job, familie, børn mv. Fortiden læser jeg også. Der er områder i dine hænder, der fortæller noget om, hvordan du var som barn. Undervejs og til sidst i en clairvoyant håndlæsning læser jeg, hvilke muligheder, du har i den nærmeste fremtid. Det vil typisk være de næste 2-3 år ud i fremtiden.

I en clairvoyant håndlæsning tyder jeg også din blindtegning. Din blindtegning fortæller noget om din her og nu situation. Kommer du for 2. gang eller mere hos mig, så koncentrerer jeg mig primært om din her og nu situation. Du har jo allerede hørt om dine stærke og svage sider tidligere.

Forvent ikke, at jeg er en facitliste.

Men jeg kan måske give dig et skub, bekræftelse på allerede bevidste ting eller inspiration til at komme videre.

Du kan også vælge Astrologisk Håndlæsning – klik her
Følg mig på Instagram eller Facebook, hvis du er nysgerrig på mere.

PS Jeg læser i hænder for at hjælpe dig, så hvis du skal bruge det “for sjov” eller underholdning, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af.