Nuværende hold på håndlæseruddannelsen har desværre kun én gang tilbage. I hvert fald i denne omgang. Vi har hver eneste gang fokus på os selv. Ikke et boost af midlertidig selvtillid, men med fokus på alle vores skygger. For hvis vi ikke retter blikket indad, kan vi ikke rette blikket kærligt udad. Hvis vi vil give nogle dybe, nærværende og givende håndlæsninger, så skal vi også kende os selv. Skyggearbejdet er  derfor vigtigt. For os alle i gruppen. Vi får samtidig også den bedste gruppedynamik, når vi alle er lige og betragter os lige.

Skyggearbejde er for dem, der har mod, tid og nærvær til at gå hen til det, som er allemest svært. Vi kender det alle. Alt det som er svært, har vi en tendens til at gå væk fra. I håbet om, at det løser sig selv og går væk. Men det gør det sjældent. Bevidstheden er vigtig i en sådan proces. For hvis vi ikke er bevidste om vores egen andel i skyggearbejdet, så fortsætter vores adfærd – og vi har i princippet ikke ændret noget. Det skal loven om tiltrækning nok hjælpe med.

Hænderne sladrer som altid. Små røde prikker, vorter, eksem men også linjer som løber fra venusområdet er med til at synliggøre skyggerne. Mange hænder elsker skyggearbejdet. Det er en stor øjenåbner. Min sætning “dansen med skygger” opstod, da jeg sad foran en klient, som sagde til mig “jeg vil forstå mig selv – og alt det, som jeg ikke umiddelbart kan se – men som jeg mærker”.

Processen er måske ikke let, men det vil være det værd

Håndryggen har skygger, dine negle, linjerne, de små linjer, de forskellige bjerge og områder, billederne i hænderne samt håndens facon. Skygger kommer forskelligt til udtryk. Men fælles for alle hænder er, at det er noget, som du fortrænger eller ikke vil være ved. Både det som er godt, men også det som ikke er så godt.

Nogle hænder har fx en ekstra hjertelinje, som løber lige over den hjertelinje, som de fleste mennesker har. Linjen har mange gode sider. Den er ekstra hjælpsom, har stor empati, er kærlig, givende, støttende og omsorgsfuld. Det er så smukt at give kærlighed ubetinget til andre. Det kan den linje. Men den har en stor skygge. Den glemmer ofte sig selv. Den giver altid mere ud, end den selv har energi til. Det skaber en ubalance i energisystemet. Især fordi den sjældent får noget tilbage igen.

I en håndlæsning er det vigtigt at læse forskelligheden i venstre og højre hånd. Da det er en del af skyggearbejdet. Du kan sagtens være bevidst omkring en skygge. Men det kan også være det fortrængte og det fornægtede. Derfor er det så fantastisk med projektioner. Vi har alle traumer og følelsesmæssige sår, som vi sender ud i andre. Vi ser dem langt bedre der.

Du kender det sikkert. Det er ikke nemt i en travl hverdag at føle smerten. At have tid til sig selv. At nå at komme derind, hvor forløsningen ligger. Der hvor du bliver sårbar og tager dig af det, så trigger dig og som er mest svært. Og hvordan gør du lige? Det er trods alt nemmere at sende skyggen ud i en person. Så slipper du selv for at gøre noget ved det. Tror du 😉

Intet er skemalagt i en hånd. Det er alt det, som gerne vil tales til, som vi læser på. Det er også områder, som “taler sammen”, men også de områder, som ikke taler sammen. Vi skelner mellem de bevidste lag holdt op imod de ubevidste lag. Vi skelner mellem aktiv energi holdt op imod passiv energi.

Skygger i hænderne – du gør hvad som helst i stedet for at føle smerten

Du kan finde din egen skygge ved at se på det, du fordømmer eller sladrer om.
Det er uanset, om det er positiv eller negativ omtale.
Det er nemlig de mennesker, der trigger os mest, som bærer vores skygger.

Læs mere på denne blog

Lær mere her