FAQ 

Få svar på dine spørgsmål

HVEM ER DU?

Jeg henvender mig til dig, der vil lidt mere end en personlighedslæsning. Dig der vil ind i psyken, følelserne, energien, intuitionen samt clairvoyancen. Hænderne fortæller meget mere end fingeraftryk og aflæsning i linjerne. Hænderne er typisk blot et støtteværktøj til clairvoyancen, og derfor kan du sjældent forlade dig alene på linjerne.

Jeg underviser dig på en måde, der gør, at du roligt og langsomt – og i dit tempo, finder din egen måde at læse i hænder på. Undervisningen vil gøre, at du kommer på en rejse ind i dig selv. Alle rejser er forskellige – og derfor vil du også opleve, at jer der bliver undervist, kommer af forskellige årsager.

Du er den nysgerrige type, der elsker at fordybe dig samt tilegne dig ny indsigt.  Du har lyst til at lære samt lære dig selv at kende. Også dine skyggesider. Du er omsorgsfuld og har ører, der lytter til andre. Du har en lyst til at lære om hænderne – også selvom det nødvendigvis ikke behøver at handle om, at du skal være behandler.

Min undervisning åbner op for en givende måde at se dig selv på. Det kommer primært til at handle om håndlæsning, mens al energiarbejdet kører parallelt i privatlivet. Jeg giver dig løbende opgaver her, som vil højne dit frekvensniveau samt din bevidsthed. Energiarbejdet gør, at du åbner op til en knivskarp intuition – det kræver træning og atter træning samt nærvær, men også at du får øje på dit ego.

Du skal være fyldt 30 år og må ikke være på nogen form for psykofarmaka!

Inden du tilmelder dig, så skal du mærke efter:

Om du er klar til at kigge ind i dig selv?

Om du er klar til at fordybe dig?

Om du har tid og overskud til at være tilstede i undervisningen ?

Om du har tid og overskud til at træne undervejs i forløbet?


HVAD FÅR DU UD AF UNDERVISNINGEN?

Når du har taget alle moduler, kan du kalde dig Clairvoyant Håndlæser – med speciale i psykologisk læsning.

Derudover vil du i hele undervisningsforløbet kigge ind i dig selv og arbejde med både dine stærke sider samt dine skygge sider. Du vil få indsigt i din barndom, nuet og din mulige fremtid.

Du bliver i stand til at læse et andet menneskes hænder, men især dine egne.


HVORDAN BLIVER JEG OPTAGET PÅ NÆSTE HOLD?  

Da jeg underviser få mennesker ad gangen, så er det vigtigt, at jeg samt I som elever har en ligeværdighed. Du skal derfor “optages” på holdet, før du er endelig optaget. Det gør jeg ved, at du kommer til en foregående samtale, hvor jeg blandt andet kigger på dine hænder og har en samtale med dig.


SKAL DU MEDBRINGE NOGET?

Til modulerne i håndlæsning skal du medbringe: (altså IKKE blindtegning):

Lampe – som lyser, så du kan se linjerne i hænderne

Lup

Du får vand, the/kaffe og frugt ved hver undervisning. Du kan evt. selv medbringe en bolle eller lign.


HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?

Signe Christensen: (2019) Jeg har deltaget i forskellige arrangementer hos Malene Kraft Scharling, som f.eks. Energiaften, Inspirationsaften og Blindtegningsaften, og jeg er hver gang gået beriget og meget klogere hjem. Klogere på livet og på de mange forskellige facetter af tilværelsen. Malene er meget inspirerende og en fantastisk mentor. Efter at have deltaget i en workshop i Blindtegning er jeg allerede i stand til at lave ganske rammende analyser af blindtegninger. Jeg glæder mig meget til at starte på håndlæsning hos Malene.

Sarina Michelsen: (2019) Malene har været en utrolig nærværende underviser, og jeg er dybt taknemmelig for de ting hun har lært mig. Stadig i dag har jeg svært ved at forstå hvordan en blindtegning kan fortælle nogle ting. Det er bare linjer men så alligevel ikke. Det er linjer som gemmer på vigtige budskaber. Det er dybt fascinerende at kunne tolke nogle ting udfra linjerne – og derfor elsker jeg at tolke blindtegninger. Jeg vil rigtig gerne beskrive Malene som en person som gerne vil sikre at vi alle føler os trygge, og at der er plads til 100 spørgsmål hvis man skulle få behov for dette. En anden ting jeg også rigtig godt kan lide ved Malenes hold, er at vi ikke er særlig mange. Dette giver mulighed for at få skabt et tæt forhold mellem os alle som er med, og det giver også tid nok til at vi alle kan byde ind med noget.

En anden ting som Malene også har lært os, er energier. Hvad er energier for noget? – jeg har lært meget mere end hvad jeg troede var muligt på kurset. Jeg føler at jeg ikke bare har lært om blindtegninger, men jeg har også lært hvordan jeg bliver i min energi. Det har faktisk betydet at jeg i dag, en måned efter endt kursus, allerede har så meget mere overskud fordi jeg netop har lært at blive i min egen energi. Jeg kan kun anbefale Malenes kurser, de er guld værd.


KAN DU SPRINGE FRA UNDERVISNINGEN/ET MODUL?

Modul 1 Blindtegning kan tages alene og betales derfor separat. Læs mere HER.

Modul 2-11 tilmeldes samlet. (du skal have modul 1 for at gå videre til modul 2-11)

Depositum (modul 2-11) betales ved tilmelding kr. 2.500,- (som modregnes i de to sidste moduler)

Så snart du har betalt depositum er tilmelding bindende. Du betaler til Mobile Pay 60835030. 

Du betaler modul 2 til 11 pr. gang – også ved fravær (Du skal betale 8 dage inden undervisningsdagen) – kr. 1.250

Er du så uheldig at blive syg, så finder vi en løsning på din manglende undervisning.

Husk at det påvirker de andre deltagere, hvis du udebliver fra et modul. Vi har brug for dig og dine hænder til undervisningen, da vi kun er få på holdet.


HVOR FOREGÅR UNDERVISNINGEN?

Al undervisning foregår hos mig i Skovlunde eller eksterne lokale i Lyngby.


MÅ DU SELV SAMLE ET HOLD AF ELEVER?

Ja, det må du godt. Men I skal være min. 4 og max 8 deltagere.

Herefter finder vi frem til, hvornår jeres undervisning skal være.


HVAD KOSTER DET?

Ét modul koster kr. 1.250,00. Workshop i blindtegning er to dage og koster kr. 2.500

HELE håndlæseruddannelsen koster kr. 15.000,00