Der kan være tegn i hænderne, som er svære at forstå samt aflæse, fordi de kræver fordybelse og forståelse af sammenhængene i hænderne. Men der kan også være tegn, som er mere ligetil. Negle, neglelak og ringe på fingrene er nogle af de tegn, som er synlige, men som også er nemmere at aflæse.

Hver finger har en primær betydning. Hver finger har en bestemt energiform, som kommer indefra, og som gerne vil ud i livet – eller ind til os selv. Når du sætter en ring på den enkelte finger, så viser du også, hvor dit fokus ligger, men også hvor du ønsker fremdrift og anerkendelse.

Hvor sidder dine ringe?

Tommelfingeren: Du søger en stærkere identitet, viljestyrke og drivkraft. Du ønsker at blive tydelig for dine omgivelser.

Pegefingeren: Du søger din identitet ude i andre. Gerne via de ting du gør eller arbejder med. Du vil ses.

Langemanden: Du har brug for personlig støtte. Du søger selvindsigt og selvforståelse.

Lillefingeren: Du vil gerne styrke din kommunikation. Du vil gerne høres.

Du har nok opdaget, at ringfingeren ikke er med på listen. Det er den finger, som oftest har en ring på. Jeg læser altid det, som skiller sig ud. Så hvis du bærer en ring på ringfingeren, så skal selve ringen også medtages før jeg læser. Ringen skal være anderledes eller have et udtryk, som “taler til mig”.

Selve ringen – uanset valg af finger – har naturligvis også en betydning. Og placering i forhold til højre og venstre. Der ligger et stærkere indre ønske, når du sætter dine ringe på venstre hånd. Har du sat din ring på en finger på højre hånd, så har du et stærke ønske om, at du ses ude blandt andre. 

Har du dine ringe fordelt på flere fingre, så forstærker du blot samhørigheden mellem de fingre, som det drejer sig om. Du er i en periode, hvor det er vigtigt for dig, at du gør noget ved dine udfordringer og samtidig tager dig af dig selv. For mange ringe kan også udstråle manglende selvværd. 

Bruger du neglelak og ringe?

Så arbejder du ubevidst med din attitude. Den klare neglelak er den, som jeg ser mest i mine læsninger. Den handler om at blive set som et ærligt menneske. I hvert fald i den periode, hvor neglelakken bruges.  Den sorte neglelak ser jeg ofte på personer, der udviser rebelskhed, men som også har en dybere personlig side, som andre måske ikke får lov at komme ind til. 

Jeg får flere og flere hænder ind med kunstige negle. De er virkelig flotte. De hører tiden til. De kommer i forskellige længder og farver. Bruger du kunstige negle, så har du et ønske om et bestemt offentligt udseende. Men bag de kunstige negle gemmer sig også noget, som ikke helt bliver taget sig af. Måske fordi du ikke har tid. Måske fordi, du ikke ved, hvordan du kommer derind. Det er nemmere for dig at være ude blandt andre – end at være inde i dig selv.

Vil du læse mere om fingrene, så kan du evt. starte med din tommelfinger.

Hvordan ser dine negle ud?

Er du til lange negle, eller lidt kortere negle? Bider du dine negle eller er de velplejede? Neglene er dit ansigt udadtil, men de afspejler også din psyke. Neglene afspejler, hvordan du har det med dig selv. Har du det godt, så har dine negle det også godt. Dine negle reagerer på hele dit nervesystem, som kommer indefra. Så når du møder noget i din hverdag, i dit ydre, som du påvirkes af (som rammer en ubalance), så vil din negl ofte reagere. Det kan være i form af en hvid plet, sort negl, buet negl, knækket negl eller flosset negl. Neglen falder til ro i takt med, at du arbejde med din ubalance.