Mars er din tommelfinger

Mars er planeten for handling, drivkraft, energi, drive, logik, viljestyrke, gennemslagskraft – ja kort sagt din energi. I håndlæsningen hedder tommelfingeren Mars. Og det giver mening. For det er tommelfingeren, der sætter liv i de andre fingre. Det er den finger, der med ét kan få det hele til at gå i stå – også selvom alt er gjort klart. Og det er den finger, der får livet tilført energi.

I skrivende stund – ultimo oktober 2020 har vi Mars i retrograd. Det betyder i forhold til hænderne og din blindtegning, at mange af de ting, som du gerne vil udføre kan have et meget lavt energiniveau. Det betyder, at du ikke har energi til tingene. Mars plejer at være den finger, der rejser sig hver morgen og tilfører resten af hånden (=kroppen) energi til dagen. Sådan er det bare ikke med Mars lige nu. Mars holder ferie. Og Mars venter på, at ferieperioden (som en retrogradsperiode er) går direkte igen. 

Mars bliver påvirket

Det kryptiske ved Mars lige nu er, at den påvirkes af de andre fingre og områder, som i øvrigt også har planetnavne og dermed ikke får den nødvendige støtte til at udføre arbejdet eller hente energi. 

Ved at prøve at lave en Blindtegning så kan du hurtigt se, om din tommelfinger er stor eller lille. Jeg aflæser altid i forhold til hele hånden. Er tommelfingeren mere eller mindre lodret, så søger den at få lov til at arbejde. Men er den derimod mere eller mindre vandret, så har du og din krop brug for pause og hvile. 

Tommelfingeren er også din fysiske krop, og det er den der sladrer, når der er informationer, følelser, energier, tanker og handlinger, som du overhører. Så brokker Mars sig. Den bliver ked af det, irriteret og træt. Og det vil kunne ses i tommelfingeren.

Har du ring på din tommelfinger, så søger du at tydeliggøre dig for din omverden. Du søger en stærkere identitet.

Tommelfingeren er et symbol på din menneskelige status. Den skildrer din personlighed, og hvilke spor du i levende live efterlader på din omverden. Tommelfingeren er der, hvor du henter energien fra. Det er dit  “drive”. Tommelfingeren ændrer sig, i takt med at du ændrer dig. Jo mere anonym tommelfingeren er, jo mere anonym er du sammenlignet med andre mennesker.

Din tommelfinger er kort fortalt din energitank!