Den 17. juli 2023 skifter måneknuderne akse. Det betyder, at vi forlader denne pluto/venus akse, som for mange har været (og er) voldsom og ukærlig. Måneknudernes placering betyder, at vi har til hensigt, at få kigget på magtforhold, som kommer fra vores familie-dynamik og som føres videre ud i hverdagen. Magt som i dette tilfælde er et udtryk for kontrol og dominans, som vi udøver overfor hinanden. I bund og grund fordi hver enkelt af os har en overfyldt baggage med triggere, som endnu ikke er healet. Det er en kraftfuld akse, da det er den sydlige måneknude, som står i skorpionen. Den nordlige måneknude er i det modsatte tegn, tyren.

Den akse som vi skifter til, er vædder/vægt aksen. Den nordlige måneknude skal gennem vædderens energi. Vædderens energi er dynamisk og skal balancere med vægtens energi som vil finde harmoni ved at være ude i andre. Kig i dit horoskop, hvor du har din vædder/vægt akse. Det er netop de to huse og evt. tilhørende planeter, som du kommer til at rette dit fokus mod.

Alle akser kan komme i ubalance. En ubalance på en akse opstår, når vi er for meget i det ene tegn. En akse søger at balancere mellem to tegn samt de huse, hvor aksen optræder. Også selvom der ingen planeter er i husene.

Parforhold – sammen er vi stærke

Hvis du tager din ascendant. Så har du et modsat tegn, som ligger 180° overfor. Det er din descendant. Din descendant er et udtryk for den energi, som du søger i andre for selv at blive hel. Din ascendant er dig. Det er den energi, du sender ud til andre. Både bevidst, men også ubevidst. Det er det primære indtryk, som andre får af dig.

Aksen med din ascendant og descendant er din parforholdsakse. Din relations akse. Hvis du vil kende til din partners energi, så skal du se efter, hvilket tegn din descendant står i. Det er den energi, du har brug for at tiltrække. Lad os antage, at din ascendant er vægt. Det betyder, at din descendant er vædder. Du har brug for at tiltrække en, der udtrykker sin vædder energi, for at din ascendant kan komme positivt til udtryk. I bliver hele sammen. Det betyder ikke, at du skal finde en vædder. Det kan sagtens være et andet stjernetegn, der kommer med vædder energien.

Den balancerede vædderenergi er energisk, impulsiv, initiativrig og modig. Og det er præcis det, som en vægte ascendant har brug for at trække hjem til sig selv. Det er vægtens ubevidste sider, som projekteres ud i en partner. Vægten kan vælge at blive irriteret over denne energi, fordi den ligger langt fra, hvad vægten står for (samarbejde og diplomati), men meningen er i et parforhold, at vi skal balancere med hinandens energier. Da er det et ligeværdigt parforhold.

Vædderens ubalancerede energi udtrykker et kraftigt temperament, arrogance, utålmodighed og aggressivitet. Det er bestemt ikke noget, som vægten bryder sig om. Vægten vil jo gerne samarbejde og dele. Det kan få vægten til at dyrke egne ubalancerede sider som ubeslutsomhed og selvmedlidenhed.

Kærlighed er et løfte om ærlighed & omsorg

Kunsten med at balancere mellem akser er at få øje på projektionerne. Det, du ser ude i din partner, er også  dit eget. En projektion er det, som du selv mangler at tage ind. Med ascendanten i vægten, så er det netop denne energi med action og den mere selviske energi, som du skal have integreret hos dig selv.

Det er en kunst at skabe et langvarigt parforhold. Men er der et løfte om ærlighed og omsorg, så vil der også være mulighed for fælles udvikling, tilgivelse, tålmodighed og tillid. Det er starten på et godt match. Din partner kan have behov, der kan komme til at såre dig. Trigges du inde i dig af din partners behov, så trigges du af noget, du tidligere har oplevet. Det har intet med din partner at gøre. Det behøver ikke at betyde, at du skal gå, fordi din partner sårer dig. Men det betyder, at du ubevidst bliver gjort opmærksom på, at du har et ubalanceret traume inde i dig, der har brug for ekstra attention. Dit traume skal du selv arbejde med.

Et langt stykke ad vejen kan jeg gennem dine data se, hvilken type af partner, der er bedst for dig. Her bruger jeg din placering af sol, måne, merkur, venus og mars. Jeg bruger dine radixaspekter, men også dine akser ASC/DSC & MC/IC. Når jeg har en parlæsning (begges data) bruger jeg også gradplaceringer samt måneknuderne. Ydermere ser jeg, hvor ”gnidningerne” opstår, og hvor parret kan arbejde positivt med hinanden. Jeg bruger pluto til at definere de magtkampe, som vi kommer fra – og som vi selv fører videre i vores parforhold. Vi tiltrækkes og vi trigges. Og én ting skal du huske:

Ved et hvert møde, er der et budskab – der findes ingen tilfældige sammentræf!

I hænderne forholder det sig lidt anderledes. Jeg bruger de tilstødende linjer, der rammer skæbnelinjen. De indikerer nye forhold. Samtidig kigger jeg i hjertelinjen, hvordan den ser ud. Vel at mærke på samme tidsperiode som på skæbnelinjen. Der findes i håndlæsning parforholdslinjer. Jeg har ingen god erfaring med, at de passer.

Har du brug for at arbejde med dine skygger, projektioner samt 1:1 relationer (herunder parforhold), så tilbyder jeg ”Coaching med Astrologi”. Du finder mine seancer her

Læs mere på min blog
Deltag på min workshop
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg astrologisk håndlæsning:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk