Vi har forskellige faser i vores liv. Overgangsfasen er én af dem. Jeg kalder den Chiron Return. Det gør jeg fordi, din Chiron (asteroide) har forbindelse til din overgangsalder. Chiron, Pluto, Uranus, Neptun samt din progressive måne har en dybere sammenhæng med den fase, som for mange betyder mest i livet, eller som kommer til at betyde mest.

Fasen løber i alderen 48 til 53 år. (fra Vædder til Jomfru) Den tager udgangspunkt i dit fødselstidspunkt. Det, der er fælles for os alle er, at overgangsalderen tager udgangspunkt i den familie-dynamik, som du er født ind i. Den energi, som du har med dig. På godt og på ondt. Både det, der er balanceret, men også det som er ubalanceret. Det du kan se, men også det, som du ikke kan se. Temaet er lagt ud. Det kan du være sikker på. Temaet udspiller sig generation efter generation. Også selvom du synes, at du ikke ”ligner” den familie, du kommer fra. Eller ikke har lyst til at blive associeret med dem.

Jeg starter med at se, hvornår du har dine første kvadrater til ovennævnte planeter. Det gør jeg, fordi netop de planeter ligger inde med vores energiarv. Jeg benytter mig af før du undfanges, men også din fostertilstand. Planeterne ligger inde med de adfærdsmønstre, hvor vi reagerer uhensigtsmæssigt, indtil vi får healet dem. Dit fødselshoroskop fortæller, hvad du skal arbejde med.

Ændring af adfærd healer – arbejdet med skyld og krænkelse healer

Overgangsalderen går i sin enkelthed ud på at få kontakt til den energi, der ligger i Neptun, Pluto og Uranus. Alt det sørger Chiron for. Det lover jeg dig! Du vil i overgangsalderen opleve, at din krop reagerer samt regenererer. Det gælder smerter, sygdomme, kostændringer, motion, hvile samt psyken. Chiron har forbindelse til alt det og sørger for, at du vækkes. Du har mulighed for en højere bevidsthed. En bevidsthed, som du ikke har haft tidligere. En bevidsthed, som du med fordel kan bruge resten af livet.

Kroppen reagerer kort sagt på alt det, som du ikke har fået taget dig af gennem livet. Du får genindspillet det, som du skal have kigget på. I nye forklædninger. Overgangsalderen er det perfekte tidspunkt til at stoppe op og kigge indad. Kigge ind i den smerte, der sidder i kroppen. Din krop taler til dig. En hver smerte har forbindelse til de planeter, som jeg arbejder med i din overgangsalder.

Et godt eksempel er, at når et kvadrat (et aspekt) rammer Pluto, så kan vi føle tvang, manipulation, magtesløshed, hjælpeløshed og lammelse. I ubalance søger vi isolation, som en løsning på problemet. Det hjælper sjældent, og kroppen reagerer yderligere. Pluto vil gerne, at vi slipper kontrollen, nag, stædighed, hævn, vrede og isolation. Pluto vil have tillid, styring og viljen til at leve. Og alt det kan Pluto, når du går gennem overgangsalderen med nye øjne, selvhealing, bevidsthed og ikke mindst kærlighed. Kærlighed til dig selv – herefter er du åben for kærlighed fra andre.

”Vi skal huske, at ingen søger hævn uden forudgående historie”

Chiron har forbindelse til Mars. Mars er kroppen. Du kan forvente fysiske smerter eller omrokeringer i takt med, at du arbejder med dig selv. Sågar humøret påvirkes. Det gør det, fordi vi har med Pluto at gøre. Pluto har forbindelse til dit rodchakra. Alle de behov, som du ikke tidligere har fået anerkendt ligger i rodchakraet. De er nu omdannet til vrede. Under vreden ligger, det du blev ked af. Vreden vækkes i denne periode. Du tror, at det er situationen, som du møder. Jeg ser, at det er kroppens reaktion på genkendelsen af uforløste traumer.

Terapeutisk er det at gå væk fra ”udfordringen” ikke en løsning. Det er blot en isolering, som har forbindelse til Pluto. Det hjælper heller ikke at italesætte, at det er andre, der har problemet. De andre er dig – de andre repræsenterer alt det, som du selv skal have kigget på.

Følelsen ligger inde i dig, og skal løses inde i dig. Når følelsen er healet, forsvinder irritationen rettet mod andre. Ikke før. Healingen ligger i at gå hen til og løsne op for energien. Det er transformation. Og det er præcis det, som Pluto kan. Jo mere du arbejder med at “heale” Pluto, jo mere vil den i dit fødselshoroskop omdannes til en fantastisk power. Præcis i det hus, som den er landet i.

Jeg tilbyder ”Coaching med Astrologi” til dig, der vil med på en rejse ind i dine ubalancer. Du finder mine seancer her

Læs mere på min blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg coaching, healing eller deltagelse på ét af mine hold:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk