Hovedlinjen er den linje i hånden, der forbinder os til vores følelsesliv, handlinger og tanker. Alt i alt betragter jeg hovedlinjen som vores hjerne. Den viser handlekraft, evner, tanker og sind. Lige så meget tommelfingeren er vores fysiske drivkraft, så er hovedlinjen vores mentale drivkraft. Det er her alle vores nære bekymringer er. Hovedlinjen viser, hvordan du bruger din hjerne.

Som i alle mine andre skriv, så kan en linje IKKE læses alene. En linje har altid forbindelse til andre områder. Hovedlinjen kan gå gennem alle 4 kvadrater, som findes i hånden.

Derfor læser jeg også tommelfingeren samtidig med. Men også alle de ekstralinjer, der danner sig i hånden.

Hovedlinjen forbinder sig med de andre store linjer

Hovedlinjen ligger midt i din hånd. Og derfor læses den altid med de andre linjer. Har du lagt mærke til, om din hovedlinjen ligger tæt på din hjertelinje eller om den ligger langt fra din hjertelinje?

Har du brud på din hovedlinje? Så har du et opgør/markant forandring i dit liv, som afhængigt af om det er højre eller venstre hånd – har en forbindelse til din fortid/barndom. Det kunne være opgøret med en dominerende far. Dit brud kan også være i forbindelse med et arbejdsskifte, hvor du ikke skal arbejde på samme måde længere. Eksempelvis kunne det være at gå fra forsikringsmand til sygeplejerske. Her vil hjernen alt andet lige skulle arbejde på en anden måde.

Du kan også have det, som jeg kalder en ø på din hovedlinje. En ø på en linje opstår, når linjen deler sig og mødes igen kort eller længere tid efter. Det ligner simpelthen en ø. En ø er en udfordrende periode. Når den er på hovedlinjen, så betyder det, at du mentalt (tankemæssigt) kan have det svært. Det kan være svært for dig, at få øje på de gode ting i livet. Tiden kan godt være hård, men samtidig er den også givende. I hvert fald bagefter!

Hovedlinjer kan også trække langt ned i hånden. Altså væk fra dine fingre. Det betyder, at du er noget mere visuel, drømmende og intuitiv, end de mennesker, der har en meget lige hovedlinje.

Hvordan ser din hovedlinje ud?