Lær mere om hjertelinjen?

Hjertelinjen kan også være en simianlinje. Det er der, hvor hjertelinje og hovedlinje er én linje. Den løber tværs over hånden. En simianlinje indeholder stor indlevelsesevne og tager altid hjertet med på råd. Endda så meget, at det kan blive for meget for andre. Men de vil jo bare det bedste og tænker måske ikke altid tingene til ende. En simianlinje kan også nemt blive hidsig og vred. En simianlinje kan også nemt blive jaloux.

Er du én af dem, der har en brudt hjertelinje? Det KAN betyde ustabilt følelsesliv. En tid – der hvor bruddet er – hvor du har ekstra brug for at tage dig af dig selv. Du kan godt i den periode, hvor bruddet er svinge lidt frem og tilbage, indtil du finder ud af, at du blot skal være hos dig selv. Få en håndlæser til at se på dit brud, så du finder ro. Brud på linjerne er opvågninger, og behøver ikke at være “negative”.

Kædedannelser

Når der er kædedannelser i hjertelinjen, så er du lidt mere nærtagende. Det er ikke sikkert, at andre bemærker det, men du kan føle dig usikker og have en indre utilfredshed. Disse kæder kan sagtens komme og gå. De forsvinder, når du begynder at arbejde med dine skygger.

Din hjertelinje kan godt have mange grene forenden af linjen (tæt på pegefinger). Det betyder, at du mærker andre mennesker. Du har situationsfornemmelse og er samtidig følsom. Du kan mærke andres behov og har samtidig brug for at mærke og modtage følelser.

Har du ingen grene, så giver du ikke ved dørene. Du er mere forsigtig og reserveret. Du lader dig nødvendigvis ikke rive med.

Disse linjer – eller mangel på samme – kan komme og gå. Har du været udsat for en skuffelse i kærlighedslivet, så trækker linjerne sig ind. Jeg læser energien i linjerne. Det er den, der afgører, om linjerne trækker sig.

Mere om hjertelinjen – tiden

Vil du læse tid i hjertelinjen, så er du 0 år, når linjen starter under din lillefinger. 20 år er ca. mellem lillefinger og ringfinger. 40 år er mellem ringfinger og langemand. Det giver en indikation om, hvor du ca. er tidsmæssigt. Konkluder dog aldrig noget entydigt. Læsning af linjer er altid et samspil med andre linjer.

Området over hjertelinjen og inden fingrene skal gerne være i ro. Det vil sige, der skal ikke være for mange vandrette linjer. Det er modstandslinjer. Linjerne skal være små. Det gælder ikke den store ekstra hjertelinjen, som nogle mennesker har. Området fortæller noget om den energi, som du tager ind udefra. Andres energier. Og dit tankespind. Jo mere du hviler i dig selv, jo mere ro vil der være i området. Og fortvivl ikke, hvis du har mange linjer. De kommer og går. Læs med HER, hvis du vil vide mere om hjertelinjen.