Alle mennesker har en intuition. Alle mennesker har følelser og kan mærke. Alle mennesker har muligheden for at udvikle clairvoyante evner. Alle mennesker ER energi. Alle mennesker består af et energifelt. Dit energifelt er DIG – og fyldes med alt det, som du bruger energi på eller sender energi til. Dit energifelt er sammensat af energifrekvenser, som stammer fra din tidlige programmering, din barndom, dit fokusfelt samt dit fremtidige fokus.

For at ændre dit energifelt i positiv retning (arbejdet med ubalancer samt uhensigtsmæssig adfærd) og dermed opnå ændringer, så skal du tilbringe tid med dig. Og kun dig. Du skal være alene med dig. Helt alene. Også i tankerne. I følelserne. Men også i dine handlinger.

Tiden med dig selv er den vigtigste – det er kun dig, der kan gøre en forskel

Når du arbejder med dig selv, skal du gøre det inde i dig. Gør du det ude i andre, så tager du ikke ejerskab af din egen energi, og vil altid søge ud i andre, når du har noget, som du skal have løst. Det kan være naturligt for dig at søge ud til andre, da du ikke kender til andet. En god ven eller veninde kan sagtens støtte dig. Men de vil altid være farvet og påvirket af deres eget energifelt.

Derfor kommer den bedste hjælp til og fra dig. Du kan hente hjælp hos psykolog, psykoterapeut, veninde eller andre, hvis du skal skal have støtte til din proces. Men det er i dig og hos dig, at dine ubalancer skal løses af dig. Den energi du sender til dig selv, er med til at opretholde eller nedbryde dit energifelt. Dit energifelt er i konstant justering og nedbrydes ved mødet med lavfrekvent, uhensigtsmæssig eller manglende energi. ALT er energi. Tanker, følelser og handlinger er energi. Dit energifelt har brug for, at du er alene med dig. Du er alene, når du sætter dig på en stol og lukker dine øjne. Du er alene, når du ligger i din seng og retter fokus på din vejrtrækning. Din vejrtrækning er vigtig for dig.

Fokus & Koncentration

Dit energifelt påvirkes af dit fokus. Alt det, som du har fokus på, omsættes til en frekvens i dit energifelt. Det er den frekvens, du delvist tiltrækker ud fra, og som du mærker ud fra. Dit energifelt trives godt med, at du har fokus på det, som giver dig energi. Det højner dit energifelt, og du får følelsen af at have mere energi.

Der skal træning til for at holde fokus. Det kræver, at du lytter og finder nærvær. Det kræver ro og uforstyrrethed. Det kræver træning at finde fokus. Jo mere du træner dit fokus, jo bedre bliver du. Du skal træne hver dag. Start med 5 minutter hver dag. Du kan træne dit fokus (dit nærvær), når du taler med andre (=lyt uden afbrydelse), eller når du har en bestemt opgave, som du skal udføre. Læg mærke til hvor mange gange, du mister dit fokus.

Husk at du bliver god til det, som du øver dig på. Hvis du øver dig på at miste fokus, så er det det, som du bliver god til. Hvis du øver dig på at være bevidst, så er det det, du bliver god til. Alting kræver træning.

Kan du opretholde din koncentration?

Du distraheres mange gange om dagen. Både af noget, som er godt, men også af noget, som er uhensigtsmæssigt for dig. Distraktionen ødelægger dit fokus. Derfor skal du hjælpe dig selv til at holde fokus. Du skal få øje på alle de distraktioner, som du møder i løbet af en dag. Læg mærke til hvornår og hvordan du distraheres. Du højner din bevidsthed, når du får øje på, hvornår du har fokus – og hvornår du ikke har.

Mål, delmål – hvordan kommer du i mål?

Hvad er dit mål? Definer dit mål. Spørg dig selv: Hvorfor du har netop det mål, som du har? Et mål, som er urealistisk, kan være en overspringshandling for en ubalance, du ikke har lyst til at se på. For at nå i mål, skal du samtidig arbejde med dig selv.

Du skal være villig til at koncentrere dig, træne og være fokuseret. Du skal være klar til at arbejde dig hen mod dit mål. Du skal koncentrere dig. Når du koncentrerer dig, så forstår du dit sind. Du skal ændre dit sind og yde en indsats.

Du skal være realistisk omkring, det at nå til dit mål.

Du skal have tid til at træne. Du skal have overskud til at træne. Du skal have lyst til at træne. Det at nå til et bestemt mål kræver, at du matcher det, som du gerne vil opnå. I din frekvens. Din energi skal matche dit mål. Det gør du ved at lave delmål. Du fjerner fokus fra dit mål. Og arbejder dig op igennem via dine delmål.

Træn din koncentration, som du træner styrketræning

Du skal være positiv i din træning.  Du skal rose dig selv. Du skal øve dig. Du skal være den energi/frekvens, som du har som mål. Du træner 5-30 minutter dagligt. Ikke mere. Øv dig hver dag. Hold pause. Når du holder pause fra din træning, så øver du dig andre steder i hverdagen i at være koncentreret.

Hvis du fx vil løbe et maratonløb. Du har hørt, at det er sejt og en fantastisk oplevelse at blive klappet igennem de sidste 5 km – og til sidst nå i mål. Det er vigtigt først at undersøge, om du overhovedet har lyst til at træne. Har du det, så sætter du dig nogle delmål. Et delmål kunne være din træningsplan pr. uge. Hver uge har du et mål og alle ugerne tilsammen udgør dit samlede mål.

Din træning kræver, at du træner, er nærværende og bevidst HVER uge. Eller næsten hver uge. Når du når dine delmål, har du større chance for at nå dit mål.

Din intuition

Din intuition er kontakten til dig selv. Den er altid til stede, når du bliver hos dig selv. Hvis du løber ud til andre og “lever” eller “er”, så mister du kontakten. Alle har en intuition. Intuition er energi. Energien er højfrekvent. For at arbejde i højfrekvent energi, kræver det, at du arbejder med dit eget energifelt.

Når vi arbejder clairvoyant, arbejder vi i højfrekvent energi. Vi ser klart, vi hører klart, vi mærker klart, vi taler klart osv. Vi er clairvoyante, når vi siger ting uden indblanding, overvejelse eller konklusion. Vi taler rent og uden vores ubalancerede ego. Vi taler fra den højfrekvente energi. Vi mærker forskelligt. Og derfor skal du altid finde din egen måde at arbejde med den højfrekvente energi på. De mest rene og klare beskeder er dem, som kommer til dig, uden at du søger dem. De kommer, mens du er i bad, hilser på naboen, i søvne, gennem tanker, billeder osv. Det gør de også selvom, du ikke arbejder som clairvoyant.

Hvis dit sind har brug for opmærksomhed, så begræns dit arbejde med at hjælpe andre.
Du har brug for dig!

Læs mere på min blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit fokus, koncentration og nærvær, så anbefaler jeg coaching, healing eller deltagelse på ét af mine hold:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk