Kender du dit indre barn?

Dit indre barn sidder også i dine hænder. Og afslører så fint dit arbejde med dig selv. Og vi har alle et indre barn – endda flere. Det sårede barn og det sunde barn. Vi kan reagere i lavfrekvens energi (destruktiv vrede, råberi ,peger fingre mv.), når vi ikke har taget os af vores “barnet”. Vi reagerer på ubalancen. Også i en høj voksenalder. “Barnet” giver lyd fra sig, hvis du er for meget ude – ikke lærer, ikke lytter, ikke tager hensyn til det lille barn derinde.

Har du lagt mærke til, om du tager dig pænt og kærligt af dine følelser? Det kan være vrede, jalousi, bitterhed, generthed eller andet. Eller om du gemmer dig i travlhed, internet, tv, kritik af andre og andet, der fjerner dig fra dig selv og dine følelser.

Dit indre barn sidder lige midt i hånden. De fleste har “barnet” siddende midt på hovedlinjen og skæbnelinjen. Der hvor linjerne krydser hinanden. Det er energien i hænderne, som jeg bruger til at læse på. Barnet kommer i billeder. Og kommer i farver, der fortæller noget om den stemning/følelse, som du oplevede som barn.

Det kan være svært selv at finde sit indre barn i hænderne. Men du kan mærke det i stedet for. Det er også langt mere givende. Jeg er alligevel af den overbevisning, at vi skal væk fra nettet og ind i os selv 🙂 – for at kunne være sundt i rum sammen.

Nærvær giver selvværd

Ret din opmærksomhed/bevidsthed på dit indre barn.  Måske kan du fornemme, hvor gammel du var, da følelsen, som du kæmper med, opstod første gang. Du spørger nu dig selv:

  1. Hvordan var det at være mig dengang?
  2. Hvad havde jeg brug for?
  3. Hvad ville jeg ønske, at en voksen havde sagt til mig?

At arbejde med sig selv er på ingen måde egoisme. Det er indsigt og faktisk til stor hjælp for andre mennesker. Hvem vil ikke gerne være i rum med en, der lytter og er i balance – frem for en, der har et stort ego og higer efter energien for at blive anerkendt og set.