Fra Venus  til livslinjen – og videre til Mars (din drivkraft)

Venusbjerget danner grundlag for den energi, der sendes ud til livslinjen. Livslinjen påvirkes af den ydre energi. Den energi der kommer fra andre mennesker, og som lander hos dig. Så hvis dit grundlag (Venusbjerget) er skrøbeligt og fyldt med ubalancer, så påvirkes livslinjen. Din tid fra 0 år og op til 3 år og 10 måneder har en vigtig rolle for livslinjen. Det er her den grundlæggende energi lagres. Herefter bygges der flere lag på. Jo mere ro, tryghed, nærvær, kærlighed & omsorg, der har været i dine første 3-4 år jo bedre. Både fra mor & far, men også fra eksterne omsorgspersoner.

Alle de tegn, billeder & energier, der er på venusbjerget påvirkes ud i din livslinje. Så har du en ø, har du et brud, har du en svag livslinje, eller har du mange krydsende linjer over din livslinje, så vil der være noget, som livslinjen beder dig om at kigge på.

Et brud på livslinjen kan handle om, at du formindsker eller udvider din familie. Det kan være den familie, som du kommer fra (venstre hånd) eller den familie, som du selv skaber (højre hånd). Du foretager dig en ændring. Det kan være en fysisk flytning, en adskillelse fra din primære familie,  en udvidelse af familien, eller blot at du flytter hjemmefra. Du kan være sikker på, at det har noget med din psykiske og fysiske base at gøre. Der hvor du skal finde dig tryg. Det handler om, at du foretager dig en ændring, som påvirker dit ståsted. Det påvirker dig.

Venus og energien til livslinjen

Venus udtrykker det, som du giver, og det som du modtager. Venus vil begge dele. Men er du skrøbelige og sårbar, så trækker venusbjerget sig sammen og bliver i mørket. Venusbjerget beder om selvværd, selvkærlighed, selvhealing & selvattaction. Derfor skal Venusbjerget (selv)heales, før du går ud til andre. Derfor kan du ikke hjælpe andre, før du har hjulpet dig selv. Skulle du gøre det alligevel, så vil mars (tommelfingeren) blive kraftigt påvirket af det. Venus er balancen mellem at give og modtage. Venusbjerget er den feminine energi, den mere indad-reagerende, men også den stædige energi.

Livslinjen kan også være svækket. Det ligner, at den stopper og fortsætter længere henne. Du vil i den periode, hvor du har “slippet” føle dig svækket. Det kan være fysisk (kropsligt) eller psykisk. Du kan selv gøre noget. Det er vigtigt, at du i den periode gør alt det, som giver dig kærlighed, omsorg, nærhed, ro og selvattention. Kroppen skal have fokus. Alt det som du fylder din krop med, reagerer din krop på. Det gælder både kost, motion, tanker og energier. Det er det, som din livslinje prøver at fortælle dig. Den fortæller, at der er “hul i energien” ud til andre. Det gør dig sårbar og skrøbelig. Kroppen beder om at bevæge sig. Gøre dine muskler stærkere. På den måde styrker du også dine chakra. Chakra er energi. Energien kommer fra dig.

Find ud af, hvor du har venus i dit horoskop

Cyklus og gentagelsesaflæsninger læses nemmest i livslinjen. Afhængig af din alder og den cyklus, som du står i, vil du kunne spejle tilbage på en tidligere periode, som minder om den, som du står i. Aldrig lige over. Men temaet vil være det samme. Sådan er det med vores gentagelser. En ø på livslinjen kan sagtens være en del af en gentagelse. Derfor er det vigtigt at forstå, hvorfor øen er der. En ø kan være svær, problematisk og udfordrende, indtil du finder ud af at forstå den, samt gøre noget ved den. En ø på livslinjen kan få dig til at føle mindreværd. Den vil minde dig om, hvad der reelt har værdi i dit liv. Øen kan skabe frygt, angst og depressiv energi. Derfor at det vigtigt at forstå, hvor energien kommer fra.

Omsorg er kodeordet for arbejdet med venusbjerget og din livslinje.

Mars (tommelfinger + Venusbjerget samt Livslinjen hænger altid sammen i en læsning.

Læs mere på denne blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med traumer & krop, så anbefaler jeg en Chiron Reading:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk

 

Mars i venus