Hvad sker der under en transit?

Du mærker energi dagligt. Jeg arbejder ud fra, at alt er energi. Mit udgangspunkt er altid at arbejde ud fra, at din adfærd kan være med til at ændre på dit energifelt. Så du styrkes. Så du løfter din frekvens. Så du hurtigere finder ro. Og i sidste ende glæde. Jo mere du genkender energien, jo mere bevidst bliver du.

Du mærker, at du har lyst til noget (det kan også være noget du ikke har lyst til). Inden da har du intet mærket. Men lysten kommer pludseligt. Det er de hurtige transitter. Der hvor SOL, MÅNE, MERKUR, VENUS eller MARS rammer en hvilken som helst planet i dit horoskop. Det du mærker, fører til handling. (ikke at handle er også en handling)

Du påvirkes af disse hurtige transitter. De findes også i dine hænder. Som små linjer, der kommer og går. Og hvis du ikke lærer dem at kende, så fortsætter du dine ubevidste handlinger igen og igen. Jeg tænker på dine uhensigtsmæssige handlinger. Dem, hvor du bruger den lavfrekvente energi (bekymring, bebrejdelse, vrede, hævn, had, misundelse, misforstået kommunikation, frygt, irritationer, vrede m. fl.)  De handlinger, der er med til at nedjustere dig. Så du tapper dig selv.

De kan være svære at komme ud af. Du finder tryghed i dem. De er trygge, fordi du kender dem. Ikke fordi de er gode for dig. Men hvordan får du dem erstattet?

Energien laver huller. Fjerner du noget, så skal du erstatte det med noget nyt. Fjerner du en uhensigtsmæssig handling, så skal du erstatte med en hensigtsmæssig handling. Fjerner du chokoladen, så skal du erstatte med noget sundt. Osv.

Når transitter ændrer din adfærd

Jeg vil give dig et eksempel.

Du står i køkkenet med din partner. Han/hun siger en sætning, der rammer lige ned i dit sår (din ubalance). Du kan mærke, at du bliver vred på ham/hende. Du handler på din vrede med uhensigtsmæssig adfærd (kommunikation) Du vil gerne af med den. Din krop skal tømmes. Du sender derfor din vrede tilbage til din partner. Du vil ikke finde dig i noget.

Men det er her, du kan gøre en forskel. Det er her, du skal rette blikket indad.

Ændre dit udgangspunkt. Det er i de minutter, hvor du mærker følelsen kraftigst, at du skal blive inde i dig og din krop. Trække vejret dybt ned i maven – alt imens dit aspekt “peaker”. (du kan sagtens mærke, at det peaker!)

Kunsten er nu at få sagt fra overfor din partner eller få sagt til. Alt efter hvad situationen handler om. Det kan være, at du skal være sårbar og sige, at den sætning ramte dig. Det handler om, at du arbejder bevidst i en højere frekvens, så du healer på din ubalance. Din krop kan ikke høre, hvem du taler til. Den opsnapper blot din frekvens. 

Din ubalance kan handle om mange ting. Det er noget du tilbage i tid ikke har fået balanceret. Dine behov over mange gange er udækkede. Du er ikke blevet anerkendt. Måske er det for dig kunsten i det hele taget at sige noget retur. Du bliver mundlam, og siger ingenting. Det er her, du skal sige noget. Din krop genkender mønsteret. Du bliver ikke hørt og anerkendt. Det er netop det, som du reagerer på. 

Du reagerer mest af alt på dine ubalancer!

Gør noget andet, end du plejer. Så får du et anderledes resultat. Du har din transit uanset, hvad du gør. Og din transit forsvinder, så din følelse i kroppen skal nok gå væk. Men hvis du fremover vil have et nyt udgangspunkt, så skal der trænes.

Jo mere du træner denne teknik, jo mere vil du komme ind til din vrede og de ubalancer, der ligger gemt i dig. Du vil få en dybere forståelse for, hvad der ligger gemt i den planet, som den hurtige transit kommer forbi. Det er dit radix (dig), der skal ændre sig. Ændrer du dig, så tiltrækker du også anderledes. Ændrer du dig i de minutter din transit varer, så vil du langsomt opdage, at du over tid ikke mærker disse transitter. 

Er du frisk på at prøve?

Læs mere på denne blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dine skyggesider, så anbefaler jeg en BASIS Reading:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk