Vil du vide mere om din tommelfinger?

Din tommelfinger er den finger i hænderne, der har den største drivkraft. Uden den, så var din hånd ikke det samme. I helt gamle dage, var det også den finger, der blev skåret af, hvis man skulle straffe nogen. For uden tommelfingeren var det svært at handle.

Din tommelfinger læser jeg altid sammen med langemand og resten af området omkring tommelfingeren. Linjen omkring tommelfingeren hedder livslinjen, og det er energien i det område mod tommefingeren, der udgør dit energifelt – sammen med dit indre-barn-område og langemand. Disse 3 områder tilsammen fortæller noget om dit “drive”. Er du den, der er meget aktiv, eller skal du lige tænke/strukturere før du handler, eller er du den passive, der er tilskuer i andres liv og altid skal sættes i gang?

Din tommelfinger sidder fast til hånden. Nogle mennesker har det, som bøgerne kalder en rytmeknogle. Den har ikke noget med musiske talenter at gøre. Knoglen er et udtryk for, om du kan stå på egne ben. Om du forvalter den energi, som du fysisk har i dig. Og hvor meget du kan være selvkørende. Denne knogle hænger også sammen med dit fingeraftryk på pegefingeren, din langemand og dele af dine fingre.

Vinklen mellem tommelfinger og pegefinger fortæller noget om, hvordan energien er udnyttet. Jo større vinkel – jo større mulighed for at markere sig i verden. Hvis den er mere end 90 grader, da personen ellers vil være overimpulsiv, har manglende kontrol og forsigtighed. En smal vinkel udstråler mere forsigtighed og tilbageholdenhed. De påvirkes mere af andre.

Tommelfingerens hæftepunkt på hånden fortæller noget om, hvor praktisk og pålideligt sindet er. Jo højere oppe på hånden, jo mere barnlig og sanseligt orienteret sind.

Din tommelfinger er et symbol på den menneskelige status. Den skildrer din personlighed, og hvilket spor du i levende live efterlader vores omverden. Det er der, hvor du henter energien fra. Det er dit “drive”. Fingeren ændrer sig i takt med, at du ændrer dig. Jo mere anonym tommelfingeren er, jo mere anonym er du sammenlignet med andre mennesker.

Din tommelfinger er kort fortalt, hvordan energien flyder!