Kender du dig selv?

Jeg vil vise dig, hvor i hænderne dit stjernetegn sidder. Stjernetegnene er i håndfladen, men også i fingrene. Fingrene fortæller jeg om en anden dag, da vi bevæger os ud i dynamikker. Og det kræver en længere forklaring.

I håndfladen har du 4 områder, som gør, at stjernetegnene placeres som vist på billedet nedenfor. Er du fx. løve, så kommer vi op i det område, hvor du GÅR UD til tingene. Det er området for aktivitet. Der er ACTION. Det er også her, du går ud og møder folk. Her er dit EGO, din egen følelse af dig selv, selvagtelse og tillid som vises mod den ydre verden. Her er dine ambitioner og ansvar eller mangel på samme. Du befinder dig ude blandt andre med en bevidsthed.

Stjernetegn i hænderne – find din ascendant

Du skal kende din fødselsdato, fødested og klokkeslet.

Løven har en bestemt energitype. Dit soltegn , altså dit stjernetegn, det er hvordan du ser og oplever dig selv. Dit indre jeg. Men du har også en ascendant. Ascendanten er, hvordan du viser dig til andre.  Den kan også ses i hænderne.

Hvis vi fortsætter med, at du er løve, men har fisken i ascendanten, så kommer vi ned i området for følelser. Det er området, hvor du MÆRKER & FØLER. Din ubevidste psyke. Din indre ikke- fysiske verden, din indre ikke- materielle verden. Din intuition, kreativitet, og sågar dine musiske evner. Det er den dybere del af dig selv. Væk fra facts, forudfattet viden og bøger. Det er også her du bliver selvdestruktiv, irrationel og finder usikkerhed. Alt kommer dybt indefra.

Det område, hvor tvillingen er, er det område, hvor du KOMMUNIKERER. Du taler, skriver, får ideer, planlægger osv. Det er dit samarbejdsområde. Din kommunikation med din omverden. Du udtrykker dig meget ubevidst fra dette område. Det er en naturlig del af dig – på godt og ondt.

Du kan både have dit sol-tegn og ascendant i samme tegn – fx tyren. Så er du nede i det område, der ligger ved tommelfingeren. Det er det praktiske område. Du bliver fysisk. Du er jordnær. Du tænker dig om. Og er mere økonomisk end de andre områder. Hjemmet har en vigtig betydning. Din hånd er også mere robust at se på.

Alle 4 områder lagt sammen udgør dig. Du kan have meget energi i et område. Eller lidt. Det fortæller noget om dig. Dit øjebliksbillede påvirker dine områder, hvis du IKKE trækker vejret inde i dig selv. Så lader du dig påvirke af ydre omstændigheder. Alt hvad du går ud til, tanker, følelser og adfærd påvirker dig. Lav derfor dagligt noget, som du interesserer dig for. 

Det giver dig energi til denne tid.

 

Sjternetegn i hænderne