Vi står ved endnu en ny cyklus. Solen går i Vædderen, nymåne i Vædderen – sågar i 0°50, som også indikerer Vædderenergi. Venus og Nordlig Måneknude er også i konjunktion. Jupiter konjunktion Chiron i Vædderen samt Merkur i Vædderen og ikke at forglemme Pluto 0° (0°-2.5° er Vædder energi) i Vandbæreren. Pluto vil skabe forandring i vores fællesskab. Det drejer sig især om vores teknologi (intelligens – herunder AI), originalitet, fællesskab og samhørighed.

Det kan ligne, at der ligger meget ILD i denne Nymåne, og det gør der også. Men nymånen er meget mere end ILD. Jeg laver altid en energiberegning, som kan fortælle yderligere oplysninger om månepositionen. I den energiberegning tager jeg elementer, dynamikker, polariteter, aspekter, tegn og huse med. Jeg tager med, hvilken power der ligger bag.

Mine energirapporter siger alt

Min totale energiberegning viser, at vi 100% er i du´et (altså skyggearbejdet). Vi har overvægt af stærk feminin energi. Den feminine energi kender du fra den nedre del af hånden. Hvor vi bliver mere passive, reflekterende og indadvendte. Det er der, vi finder det, som vi allerede har oplevet i livet.

Vi er stadig på traumeaksen (Tyr vs Skorpion) indtil maj 2023. Så derfor vil både Pluto og Venus ved denne nymåne have en skjult karakter. Energiberegningen viser også, at der er en overvægt af energi lagt på de bevægelige tegn. Det er i håndlæsningen de yderste led i alle fingre. Det er her vi observerer alt og påvirkes af det, der sker. Men vi påvirkes aldrig mere end, hvad vi selv er i ubalance på. Heldigvis er der også en stor del JORD. Som vil være med til at balancere energien.

Sørg for, at du har jordforbindelse, er i kontakt med dig selv – og dine skygger. Det er en vigtig tid for os alle. Vædderenergi handler i den grad om kroppen. Hvordan du behandler din krop, er en stor del af det stykke arbejde, der ligger i Vædder energien. Det er både fysisk, men især også psykisk.

Vædderens energi er i vores overordnede cyklus fra den tid, hvor vi er 0 – 7 måneder. Det er så vigtig en tid i alle menneskers liv. Derfor er denne tid også vigtig for dig. Jeg kan kun anbefale dig, at du bruger tid på din krop ved denne nymåne. Får kigget på dine skavanker, din kost, din søvn, din meditation, din ro, dit nærvær, din egen opmærksomhed samt din vejrtrækning.

Alt det der svarer til dine første 7 måneder i dit liv.

Dine følelser er vigtige. Hvad mærker du. Er du ok. Er du trist, græder du langt inde eller er du tilfreds, i ro og nyder dit liv. Din krop reagerer på de følelser, som du gennem tid ikke tager dig af. Det kan være et tema, som du har svært ved at gøre noget ved eller blot en hverdagssituation, som du lukker af for, fordi der ligger en konflikt forbundet hermed. Men din krop mærker, at du ikke støtter den. Så den begynder at brokke sig gennem skavankerne. Og det er netop i dine skavanker, der ligger en del svar i.

Nymånen har også forbindelse til dine relationer. Vi taler alle typer af relationer. Og det er her det store skyggearbejde ligger. Måske har du allerede oplevet, hvordan nogle af dem, du anså som venner – ikke skal med dig længere. Eller omvendt – nogle venskaber rykkere tætter på og bliver mere intense. Det ER meningen med denne oprydning. Det ER meningen, at vi skal have fællesskabet til at ændre sig. Pluto går i Vandbæreren, så der vil unægtelig komme bølger ude i vores store fællesskab.

Hvilke mennesker i dit liv bidrager til din vækst og udvikling?

Den kloge sjæl vil vide, at selvudvikling, selvkærlighed og selvindsigt er benhårdt nødvendigt for at begå sig i den verden, som vi er ved at skabe. De andre er jo dig også. Vækst og udvikling er vigtige parametre for os mennesker. Vi vil elskes og anerkendes. Det er høj energi, der får os til at vokse. Den energi søger vi ofte ude i andre. Men den energi findes også inde i dig. Vi er én enhed. Så alt det du ser ude i andre (du afvises, du føler dig ensom, du glædes, osv) det er også inde i dig.

Har du børn mellem 0 og 7 år – så healer du dit eget indre barn ved at heale dine børn. Du healer ved at lytte, være i ro og sende kærlig energi. Børn mærker – ligesom du selv gør. Som mor har du en ydre livmoder, som energimæssigt er forbundet til dine børn frem til cirka 7 års alderen.

Din tid er kostbar – brug den på dig og dem, der holder af dig!

Læs mere på min blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg coaching, healing eller deltagelse på ét af mine hold:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk