I går den 4. november 2021 havde vi nymåne. Nymåne i skorpionen. Skorpionens energi er indadvendt, feminin og har en fast karakter. Den er både hemmelighedsfuld og ærlig. På én gang. Der ligger en del kontrol i skorpionen. Kontrol af vores følelser – og til tider også andres. I håndlæsningen er området for Skorpionen det dybeste lag i området “Mor”. Det er vores startskud til vores fremtidige relationer. Det vi har lært fra mor, energien fra mor, og den måde vi håndterer vores følelser på. Dem af jer, der har Måne kvadrat Pluto kender alt til denne kontrol fra mor – og hvis ikke, så er det et skønt aspekt at få kigget på. 

Samtidig med at hænderne har skorpionens område som noget af det første, vi møder som børn, så har vi også tyrens område sideløbende. Det er tegnet for den fysiske tryghed. Begge tegn kendetegner tryghed eller mangel på samme. Begge tegn har kontrol. Indenfor hver deres felt. Har du været tryg i dit barndomshjem? Følelsesmæssigt – og fysisk.

Skorpionens område er også i vores ringfinger. Det nederste led. Det er basen samt vores fundament, når vi taler relationer. Ikke bare parforhold. Men også de venskaber, som er tæt på. Er vi i sunde ligeværdige relationer, så giver relationen dybde, nærvær og indsigter. Hvis ikke, så kan vi føle os udnyttet, tilsidesat, manipuleret og kontrolleret.

Nymåne i hænderne 

Nymånen er i din ringfingers nederste led. Ringfingerens nederste led trækker energi fra tidligere erfaringer. Den husker og genkender. Så har du udfordringer med at tiltrække en ægtemand, eller få parforholdet til at harmonere, så er det en god idé at kigge på, hvordan dit forhold er/var til din far, men også huske tilbage på, hvordan dine forældres relation var. Ikke på overfladen, men i skorpionens dybde.

En vigtig brik i energiarbejdet og nymånearbejdet er cyklusser. Vi har mange af dem. Men den cyklus, der knytter sig til dit personlige arbejde med mor og far (og dit parforhold) har en helt fast rytme. En fast gentagelse. Den cyklus kan beregnes matematisk, men den kan også aflæses via linjer i hænderne. Linjerne er i skorpionens område, men har også sit afsæt fra tyren.

Og tilbage til nymånen. Nymåne i skorpionen. Hvis du kender til dit horoskop og cyklus, så kan du aflæse, hvilke energier, der skal arbejdes med fra dit nymåne aspekt. Det forudsætter en cyklus beregning, men også at du ved, hvor du har din skorpion placeret. Din cyklus giver dig en forståelse for den energi-arv, som vi er en del af. Men også en dybere forståelse for, hvad du positivt kan arbejde med, så energien bliver balanceret.

Når du læser dette, så kan det være, at du tænker, at det virker “kompliceret”. Det er det på ingen måde. Vi er blot en del af et større puslespil med en masse tråde. Det gælder om at løse det op, og se det fra en ny vinkel. Det kan hænderne.

Nyd efteråret og pas godt på dig selv, og dem der holder af dig!

Læs mere på denne blog