Plutos energi raser over os. De fleste mennesker kan sagtens mærke det. Du mærker det. Plutos energi bor i vores rodchakra. Vores rodchakra er vores fundament. Når dit rodchakra er i balance, så mærker du tillid, styring og viljen til at leve. I modsat fald oplever du angst, irrationel frygt og gentagne mørke tankemønstre.

Plutos energi er i dine hænder. Kommer den ubalanceret, så er det “de andres skyld”. Pluto trækker offerkortet, og udlever vrede og irritationer ude i andre. Som en strøm af energi, der siger “det er i hvert fald ikke mig, der skal ændre mig”. Men hov – Pluto kan meget mere end det. Pluto er “bare”, det der har lagret over længere tid. Det der aldrig rigtig er taget fat i. Det skjulte. Et dybt traume. Pluto accepterer ikke offerkortet. Så brokker din krop sig. Og selvfølgelig er det synd for dig. Men ikke mere synd end, at du har et ansvar for at gøre noget ved det. Ellers kommer du aldrig ind i Plutos energi og forstår og mærker den transformation, der er forbundet med den.

Pluto vil, at du transformerer dig
Pluto vil, at du tager ansvar
Pluto vil, at du forbinder dig

En håndlæsning kan klart give svar på, hvad der ligger tilbage i tid. Det er ikke altid let at aflæse, for det kommer helt an på den enkelte hånd. Og det kommer også an på billedlæsningen, som er intuitiv. Jeg kigger ofte i perioden 0-7 år. Et traume kan fremstå som en mørk energi, en ø (især store lange øer), et brud, en vorte, et ar, et hvidt område eller en linje, der ligger i Plutoområdet, som kan afspejle ptsd lignende reaktioner.

Arbejdet med traumer kræver værktøjer, der ligger udover din bevidsthed

Plutos energi er også i dit horoskop. Det hus og tegn, som Pluto bor i, kan hjælpe dig til at transformere. Pluto er en traumeplanet. Og derfor vil du også opleve, at du trigges i det hus, hvor den bor. Eller trigges med de planeter, som den er forbundet med.

Er Pluto ubalanceret vil du ude i andre møde en frekvens, der er meget lav. Du trigges. Det er her, du skal tænke “ah, jeg har noget, der skal heales”. Spørg da dig selv “hvad kan jeg ændre, så jeg ikke skal kæmpe med alle de triggere?” Alt afhænger af den enkelte case. Men den der trigger dig, har INTET med det at gøre. Det er noget inde i dig. Havde du overskud og var i balance, så ville du ikke reagere på den måde.

Hvis du havde en højere frekvens i dit eget energifelt, så ville du ikke nedgøre dem for deres manglende håndtering af egne følelser (traumet), men i stedet være i stand til at adskille din energi fra dem eller hjælpe dem. At yde omsorg for andres lavfrekvente handlinger kræver overskud af omsorg. Kan du ikke det, så kan du roligt vende blikket indad og fylde din egen omsorgskonto op. Du vil først her begynde at kunne se, at dine handlinger også havde en snært af uforløst vrede og manglende omsorg.

Derfor er det, der kommer til dig også dit eget.

Med udvikling og læring – kommer forståelse

LÆR fra andre mennesker i stedet for at sende din vrede (som er følelser, der mangler omsorg) ud i andre. Det du siger om andre, er jo også dit. Når du føler dig krænket (sårede følelser og overtrådte grænser), så tag ejerskab af det i dit eget indre hus. Det bor i dig, og skal heales i dig og løses af dig.

Pluto har dybe rødder og er ikke bare lige at fixe. Mange af dine triggere stammer også fra din generations arv samt dit forhold til din mor. Fik du oprigtig kærlighed og omsorg fra din mor? Der kan ligge et dybt traume her, som i nuet giver sig udslag i, at du ikke kan give og modtage kærlighed. At du frastøder. At du bryder ned og op i dine relationer. Det er lige præcis det, som Pluto står for.

Så tilbage til den planet, der bl.a. udløser det hele. Pluto. Bliv ven med din Pluto. Du har virkelig noget at lære fra den. Den sidder dybt nederest i dine hænder. Har du uro der, så har du ubalancer i Pluto og dit rodchakra. Det er et område i hænderne, der ofte bliver overset, men som faktisk er det område, der skal kigges på først.

Jeg tilbyder ”Coaching med Astrologi” til dig, der vil arbejde med dine traumer. Du finder mine seancer her

Læs mere på min blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg coaching, healing eller deltagelse på ét af mine hold:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk