Hænder er ikke bare hænder. Vi kigger på hændernes forandringer. Ved nærmere undersøgelse er der et utal af detaljer, der gør den lille forskel, som faktisk er stor. Jeg følges med 6 skønne kvinder gennem den lange håndlæseruddannelse. Vi er et stort spejl af hinanden. Vi taler om, og erkender at indre arbejde er essentielt, hvis vi skal bevæge os fremad i integration og helhed. Vi kan ikke stille os ud i noget lys – for at bruge et “slidt udtryk”, uden at vi kender vejen gennem mørket. Vi lærer at forstå vores egne hænder, vores egen historie, vores adfærd, vores sanser men også vores proces og især “nuet”. Vi bliver bevidste gennem egne hænder. Vi bliver bevidste om fortidens energier til sammenligning i nutidens energier. Vi ved også, at det kun er os selv, der kan være i den proces. Ingen andre kommer og gør det for os.

Når alt bliver synligt.

Hænderne skjuler intet. De er så ærlige og ligetil. Der ér mange detaljer og oplysninger at forholde sig til. Der findes ingen genvej. Der findes ingen let vej. Det kræver tid, nærvær og koncentration at mestre håndlæsnings kunst. Det vil altid være en evig vej – og ikke blot en købt kunnen på få timer. Men personligt synes jeg, at vejen med hænderne er en opvågning – og en stærk erkendelse.

Hændernes forandringer er tydelige gennem uddannelsen. Det er givende at opleve. Vores verden er absolut også i forandring. Og vil i år frem fortsat være det intenst! Det kan for nogen være skræmmende og angstprovokerende at opleve, mens for andre er det en stor øjenåbner med positiv effekt. Alt opleves forskelligt. Det afhænger af det sæt hænder, som ser og mærker. Hænderne trækker på energien fra det indre barn. Den kerne, der er midt i hænderne og som skaber samhørighed mellem linjerne. 

Jeg oplever at mange hænder, som “plejer” at være stærke, have styr på det – har været og er i knæ pga en stærk indre proces. Alt det som var velkendt i det ydre – bliver ændret. Akut eller over tid. Den proces må ikke negligeres i en håndlæsning. Det er vigtigt at forstå at øjebliksbilledet overskygger al anden læsning.

Har du lagt mærke til dine egne hænder? Har du sår, vorter, røde plamager, tør hud, neglerødder, flossede negle, bidte negle, blå negle, linjer der er hvide, mørke eller røde, eksem, springfinger, hvide pletter på neglene, nye linjer, ømhed i fingrene, kolde hænder, ildrøde hænder, grå hænder eller andet, der i princippet ikke hører sig til i en hånd. Men som er der, fordi du har noget på hjertet. Alle disse tegn taler til den del af dig, som skal kigges på. Tegnene er lige netop på det sted i hænderne, som skal kigges på. Du skal gå hen til det.

Hændernes forandringer – du skal gøre arbejdet

Og det er dig, der skal gå ind i det. Få en udefra til at hjælpe dig med at “se dig”. Du ser nemlig kun dig selv gennem din overbevisning og den programmering, som du har fået med dig. Det er ikke nødvendigvis  den vej, dine hænder har brug for at gå. Hænderne og resten af din krop taler til dig i et terapeutisk sprog. Hænderne brokker sig, når du ikke lytter. Derfor skal du også møde dig selv terapeutisk.

Du har altid to muligheder – du kan gå hen til det, som er allermest svært eller du gå væk fra det.

Hvad vælger du?

Læs mere på denne blog