Jeg læser FREMTIDEN i hænderne. Det er en stor del af mine læsninger. Ligesom PERSONLIGHEDEN, FORTIDEN og NUET også er vigtigt i en læsning. Jeg har gennem min tid som håndlæser stillet store spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er muligt at læse fremtiden. Og giver det mening at læse fremtiden. Jeg er varsom med, hvornår, hvordan og indenfor hvilke områder, jeg læser fremtiden.

Det giver mening at læse fremtiden. For at vi kan håndtere nuet, så skal vi også kunne have noget at se frem til. Noget at holde fast i. Noget at glæde os til. Og der er altid noget godt at se frem til. For alle mennesker. Også midt i de tungeste processer, som efteråret ofte står for. Nogle hænder kan være hårdt spændt for i forhold til at lære. Vi lærer, når vi kigger indad. Vores skygger skal findes. Heales. Mødes og tages sig af.

Hvordan vil du balancere i fremtiden?

Det kan nuet være med til at gøre. Vi er så forhippede på at se fremad, så vi glemmer at trække vejret og være i det, som vi lige præcis står i. Vi køber, fixer, forandrer, kritiserer som aldrig før. Så vi “slipper for” at trække vejret i nuet. Så vi ikke behøver at forholde os til os selv. Vores egen adfærd. Vores vaner, vores skygger – vores ord. Men det er faktisk lige der, du gør en kæmpe forskel for din fremtid. Hvis du lærer i dit øjebliksbillede. Trækker vejret i dit øjebliksbillede og ACCEPTERER, at det er her, du er lige nu.

Du vil styrke dit energifelt, som har forbindelse til dit selvværd. Du skal bruge dit selvværd ude i din fremtid. Så du kan møde alt det, som du måske drømmer om eller i hvert fald gerne vil, men måske ikke helt tør. Dit energifelt bliver både aktivt og styrket, når du tager dig af dig.

Fremtiden kommer uanset, om vi arbejder med vores skygger eller ej. Men fremtiden bliver markant anderledes – og nissen flytter ikke med, hvis vi går hen til os selv.