Din hudstruktur afslører din selvkontakt.

Clairvoyant Håndlæsning er ikke kun læsning af linjer. Jeg starter nemlig altid med at læse på håndryggen, hvor bl.a. læsning af negle, ringe, tommelfingre og hudstruktur foregår. Din hud fortæller noget om din indre proces, samt hvordan du bliver behandlet af andre, og hvordan du behandler dig selv.

Vi har ofte fokus på vores ydre. Vi bruger make-up, neglelak, tøj, sko og bl.a cremer til at pleje og vise vores ydre. Men i flg. hænderne, så er det ikke nok. Vi skal ikke kun gemme os bag det ydre. Hænderne vil, at vi også arbejder med den indre proces. Præcis fordi intet kan stå alene. Alt løses i en samhørighed.

Din hudstruktur fortæller 2 ting. Hvordan du psykisk har det, men også hvordan du plejer dit indre og dine organer. De skal nemlig også have det godt derinde. Så har du ex. trætte, grå, tørre hænder (det ser jeg også om sommeren), så er det godt at få øje på, hvad du fylder dit indre med. Mange mennesker har et stort sukkerindtag. Put noget olie i dine smoothies, så formindsker du din sukkertrang og dine hænder bliver så flotte.

Du får også flottere negle. Og hvem vil ikke gerne have det. Mindre sukker gør også, at dine hænder ikke hæver så meget op.

Når andre behandler dig (eller dig selv) dårligt – det kunne ex. være, de taler nedsættende til dig eller om dig, eller de lytter ikke til dig. Så reagerer din hudstruktur også. Den reagerer fordi du ikke bliver mødt og anerkendt, der hvor du er. Det ses i huden i form af fordybninger ved knoerne (du mangler energi) eller små røde prikker, der viser sig indefra og kommer ud gennem huden. Nogle hænder får også eksem eller mørke områder i huden. Det er også tegn på, at du skal få øje på dig selv. Hvordan du bliver behandlet af både dig og andre?

Hvordan behandler du dine hænder?