Jeg arbejder altid med fordelingen af de 4 elementer. Det gør jeg både i dine hænder, din blindtegning  & dit horoskop.
 
ILD repræsenterer dit ego, selvagtelse og tillid, som vises mod den ydre verden. Du finder ambitioner og ansvar – eller mangel på samme. ILD sørger for handling, skabning, og det at gøre noget. Et overaktivt (ubalanceret) ILD område (som ses lige under din pegefinger) vil være for ivrigt, egoistisk og til tider dramatisk. Du kan let komme til at tale, før du tænker. I nogle tilfælde vil det også være her, der kommer en advarsel i dine hænder om, at du er ved at brænde ud. (huden ophøjer sig og bliver for aktiv)
Vædder, Løve og Skytte er ILD tegn. De har Mars, Sol og Jupiter som herskere. For at finde frem til, hvor meget ILD du har i dig, så er det sammentællingen af alle planeter, der er afgørende. Det er ikke nok at kigge på dit stjernetegn. Elementerne kan fordeles yderligere ud fra tegn, planeter og huse.
I hænderne og blindtegningen arbejder jeg også med elementerne. Elementet kommer til udtryk i din håndfacon, dine fingre, men også i de kvadrater, der er i håndfladen.

Hvordan ser din tommelfinger og pegefinger ud, hvis du laver en blindtegning?

ILD finder du i din tommelfinger (Mars) og din pegefinger (Jupiter). Så laver du en blindtegning, hvor du har en tynd tommelfinger, så mangler du energi. Det samme gør sig gældende, hvis din pegefinger er tynd. Du mangler den kraft, der ligger i ILD. Du kan have svært ved at gøre noget – at handle. 
De planeter, som du har i 10., 11. og 12. hus er afhængige af din ILD. De kræver, at du handler. Der kommer ingen, og gør det for dig. 10. hus er din karriere, 11. hus er fællesskabet og 12. hus er dit højere selv, og det du gemmer på.
Øjebliksbilledet kan også påvirke ILD. Det sørger Mars og Jupiter i retrograd bl.a for. Jupiter er i skrivende stund ude af retrograd, mens Mars bliver indtil den 12. januar 2023. Det påvirker mange (afhængig af Radix). Jupiter er i Fisken indtil 20.12.22 og Mars er stadig i Tvillingen. Kig i dit horoskop, hvor og hvad du har i Fisken/Tvilling. Hvilke områder hos dig, vil det påvirke.

Jupiter vil have balance

Jupiter healer og søger balance. Den er lige der, hvor du har brug for healing/opmærksomhed og handling. Jupiter går ind i Vædderen den 20.12.22, og det betyder tid til selvhealing, kropsfokus, handling og fokus på dig. Måske skifter den hus hos dig? Jupiter er 12 år om at komme retur til Vædderen. Jupiter er i Vædderen helt frem til 16. maj 2023.
 
Mars som hersker i Vædderen sørger for action, handling og aktivitet. Men Mars er gået på lang juleferie, så der hvor du har din Mars (Tvilling) vil være påvirket heraf. 
 
Jeg laver en fordeling af elementerne i alle mine læsninger. Det er også muligt ved coaching og healing. Viser fordelingen sig, at du mangler ILD, så kigger jeg på, hvordan du får skabt noget ILD. Det kan være gennem én af dine ILD planeter (Jupiter/Mars/Sol), dine huse eller i hænderne din sollinje. Aspekterne til og fra planeter og huse vil fortælle mig, hvad du kan gøre for at skabe ILD. Jeg kigger også på graderne som dine ILD planeter har i Radix. De har en afgørende betydning for dine handlinger.
 
Uanset ILD eller ej, så er der altid en vej ❤️

Læs mere på denne blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dine elementer samt dynamikker, så anbefaler jeg en BASIS Reading:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk