Har du nogensinde prøvet at lave en blindtegning af din hånd? Hvis ikke, så skylder du dig selv den oplevelse. Find et stykke papir. En tusch og lidt tape. Sæt papiret fast på bordet med tapen. Mærk din krop og brug din vejrtrækning til at lande inde i dig. Når du er klar, så tager du din tusch i den hånd, som du tegner med. Den anden hånd løfter du ud til siden, så dit synsfelt ikke længere kan se papiret. Du tegner herefter omridset af den hånd, du kigger på, men uden at se på papiret

Slip din kontrol, når du tegner. Så får du det bedste resultat og den mest ærlige læsning.

En blindtegning er et udtryk for, hvordan du har det her og nu. I lige præcis det sekund, som du tegner tegningen. Nogle gange kan vi have svært ved at mærke. Men blindtegningen skjuler det ikke. Den fortæller i nuet, hvor god du er til at mærke. Eller om du har svært ved det på det tidspunkt, hvor du tegner tegningen. De blindtegninger, der ser “perfekte” ud har også et budskab. Ofte langt mere end du tror.

Når jeg læser tegningen, så arbejder jeg ud fra en energiskabelon, som jeg har lavet. Jeg arbejder i mange lag på én gang. Det gør jeg fordi, du er sammensat af mange lag. Du er både de bevidste lag, men du er også dine ubevidste lag. Så pludselig er en finger ikke bare en finger. Det afhænger også af de andre fingre og især de linjer, som kommer i tegningen.

Min energiskabelon kan du få gennemgået på mine workshops.

Men du kan godt læse lidt selv uden at vide noget. Hvordan ser din blindtegning ud? Er den helt sammmenkrøllet eller er den i mere ro? Det vil sige, hvordan har du det? Har du skrøbelige fingre eller står de robuste med lidt mellemrum? Så hvordan har du det med andre mennesker? Det kan også være, at en finger er meget snæver i bunden af fingeren. Det er det sidste led på din finger. Det kunne være din lillefinger, som også hedder Merkur. Lillefingeren er din måde at udtrykke dig på. Så hvis det nederste led at skrøbeligt, så får du ikke sagt det, der kommer fra hjertet. Det kan blive lidt skrøbeligt og usikkert det hele. Du vil opleve, at du ikke taler frit. 

Saturn (din langfinger) er din psyke – og den taler sammen med hele hånden. Derfor læser jeg aldrig Saturn alene. Jeg læser den sammen med de andre fingre, men især også sammen med den linje, som du starter med at tegne. Og den linje som du slutter med at tegne. Din langemand skal helst have overblikket. Det vil sige, at det er den finger, som skal være højest. Den skal have overblikket.

Blindtegning af din hånd – lav en ny

Mange af mine klienter tager deres tidligere tegninger med. Det er fantastisk at se, hvordan en blindtegning ændrer sig. Så fik du lavet en tegning? Gem den, du fik lavet nu – og lav en ny om 2-3 måneder. Se hvordan tegningen har ændret sig. Det er ikke meningen, at du skal lave en ny tegning 5 sekunder efter den første tegning bare fordi, du gerne vil have, at den ser anderledes ud. Det virker ikke. Det er som at blive ved med at trække et tarotkort, til dit bevidste sind finder tilfredshed. Det er ingen hjælp.

En blindtegning er god til, at du retter opmærksomheden på dig selv. Den bedste hjælp, du kan give dig selv er at sætte fokus på hele dig som menneske. Og kun dig. Det kan en blindtegning. Den tager alt med, også det som du ikke selv er bevidst om. Alt det som du sender ud i andre. Det er også dit. Lad mig lære dig, hvordan du passer på dig selv.

Det kan være, at du tænker, at det er underligt at få læst en blindtegning. Helt ærligt – det synes jeg også. Men ikke desto mindre, så virker det. Du kan få læst din blindtegning, når du får en fuld clairvoyant håndlæsning eller vælger én af de andre seancer, som jeg har. Du finder dit overblik her.

Workshop i blindtegning – læs her