Arven i hænderne

Vidste du, at størstedelen af de linjer, som du har i hænderne, har du arvet fra dine forældre, og de har arvet deres linjer fra dine bedsteforældre osv? Linjer går i arv. Så alt det som dine forældre har med sig, og som de som forældre har skabt sammen med dig og hinanden – er du også en del af. Det sidder via linjer i dine hænder. Far er der, og mor er der. De er der med deres styrker, men også med deres skygger. De er der med deres indbyrdes relation.

Måske er du så heldig, at du kan kigge i din mors eller fars hænder. Eller dine børns. Der vil være mange sammentræf. Især linjer, men ogå negle, fingrenes længde og håndens grund facon. Jeg husker selv min oldemors og min mormors hænder. Jeg har absolut arvet deres håndfaconer samt negle. Desværre husker jeg ikke deres linjer.

Vi arver gennem generationer

Og hvad er det så vi arver fra vores forfædre? Vi arver “energien”. Vi arver, det mønster, der ligger i familien. Vi arver adfærd. Den energi der handler om dit intellekt, men også om dine følelser. Den energi du sender ud. Som er et udtryk for din adfærd. Det hele sidder i dine linjer. Du kan ikke frasige dig den arv, da den er forbundet med hele vores planetsystem. Og løber helt tilbage i mange generationer. Du kan undersøge arven og få en forståelse af den familie, som du kommer fra – og den familie, som du selv fører videre. Du kan ændre din adfærd, så arven bliver anderledes. Men du kan ikke frasige dig den. 

Og du fører unægteligt noget videre. Ubevidst har du også valgt den partner/mand/kvinde, som passer ind i denne energiarv. Uden at tænke dybere over det, så tiltrækkes du ubevidst hen mod det menneske, der opfylder denne energiarv. Det er sådan, at energi-arven fungerer. Vi arver – og sender det videre – generation efter generation.

Arven i hænderne – Intet er tilfældigt.

Det område jeg skiver om her, er nok (i min verden) det mest fascinerende ved håndlæsning. Det er mig helt ubegribeligt, hvordan alting passer så fint sammen. Hver en linje, der pludselig ved nærmere undersøgelse, har forbindelse til enten din mor eller far, men også er en del af en større cyklus, som du er i gang med at udleve. Ingen linjer er tilfældige. Ingen møder eller sammentræf er tilfældige. 

Når du forstår, den arv, der ligger i hænderne. Så begynder du også at forstå, hvorfor du tiltrækker forskellige situationer samt mennesker. Du begynder at forstå, hvorfor du er, som du er. Du vil forstå, hvad det er, som du skal lære. Dine skygger kan drille dig. Du synes, det er bedst, stærkest og rarest at være sej, succesrig og uden problemer. Men når du begynder at forstå arven, så vil du kunne se dig selv på en anden måde. Men også dine omgivelser. Du vil altid have dine skygger. Du vil sågar kunne tiltrække alt det gode ved at arbejde med dine skygger.

Læn dig aldrig tilbage i livet. Stil dig frem og vær nysgerrig på, hvem du er. Denne proces hører aldrig op. Den giver dig liv, men også stof til eftertanke.

Læs mere på denne blog