Hvilken form for intuition har du?

ALLE mennesker har en intuition – alle mennesker har en eller anden form for psykisk bevidsthed. Spørgsmålet er blot, hvor udviklet, trænet og bevidst er denne psykiske bevidsthed samt evnen til at bruge intuitionen og ikke mindst stole på den.

Der er mange tegn i hænderne på, om du er intuitiv. Det er sjældent en enkelt linje, der afgør det, da evnen er tilknyttet alle mennesker. Derudover arbejder vores intuition også forskelligt –  og derfor giver det også mening, at den ses forskelligt i hænderne.

Du bruger bl.a. hovedlinjen og kommunikationslinjerne, når du er mental intuitiv. Her opfanger du andres tanker, sanseopfattelser og information. Du kan telepati, klarviden og klarhørelse.

Du bruger hjertelinjen, når du er følelsesmæssig intuitiv. Du mærker andres følelser og suger dem til dig. Også på de personer som er længere væk. Ofte tror du, at det er dine egne følelser. Følelsesmæssig klarsansning & klarempati er forbundet med følelsesmæssig intuition. Energiinformationen foregår gennem hjertelinjen. Men også dine små linjer, der ses overalt i hænder bruges.

Nogle mennesker har en fysisk intuition. Det er ikke forbundet til en bestemt linje, men mere et samspil af forskellige “under” linjer. Det er samaritter linjer, healer hånd samt venus-linjen/bjerget) og indre barn området. Psykisk bevidsthed opleves som en mavefornemmelse eller energivibrationer. Du oplever andres smerter i din egen krop. Derfor kan de komme og gå. De psykiske evner er fysisk klarsansning og psykometri (holde på en genstand eller se på fotografi)

Mange særlig sensitive mennesker er også Spirituelle intuitive. Du ser lys, aura, farver eller lysglimt. Du har intuitive drømme og dagdrømme. Du overstimuleres ved mange mennesker og har brug for at være alene for at lade dig op. Du har let adgang til engle, åndelige vejledere og guider. Du er meget sensitiv. Medium og klarsyn er forbundet med spirituel intuition.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at blive intuitiv stærk, så kræver det tillid, tålmodighed, træning, nærvær og evnen til at lytte. Du behøver ikke “åbne op” til intuitionen. Den er der allerede. Beskederne kommer til dig. De kommer døgnet rundt. Udvikling af dine psykiske evner er blot noget, som du skal give lov til at ske. Det er ikke noget, du bare får til at ske. Der er forskel i energien.

I hænderne kan du over tid se udviklingen og træningen af dit intuitive arbejde. Der kommer mere energi i områderne/linjerne. Det gælder også bankmanden, der pludselig begynder bevidst at blive mere intuitiv. Hans linjer ændrer sig også. Før i tiden søgte vi efter forskellige tegn for at være “clairvoyante”/ “intuitive”. Så vi kunne føle os særlige. Vi behøver på ingen måde at have netop “intuitionsbuen”, “M” eller “keltisk kors” for at have psykiske evner eller intuition.

DET HAR ALLE!