Vi sætter energiaftryk overalt.

Energiaftryk i hænderne er et interessant område at arbejde med. Fordi vi alle sammen kan genkende det, lider af det eller taler om det. Hænder kan hurtigt afsløre, om vi så også gør noget ved det. Og hvad er energiaftryk i hænderne så?

Det er linjer, der “konflikter” med hinanden, små og mange energiske linjer i hænderne, farvede områder og inaktive områder. Og vi taler hele hånden. Også de yderste led af dine fingre. Aftrykket opstår, når vi mister os selv, tænker for meget, tænker og taler grimt om andre og os selv, fjerner fokus fra os selv og ud på andre, gør ting for andre frem for os selv, når vi savner gengældelse og ligeværdighed fra mennesker etc.

Har du blokeringslinjer?

Start med at se, om du har mange tværgående linjer på dine yderste led på fingrene. Det er ofte i tankerne, det starter. Når området for tanker er fyldt op, så vandrer linjerne videre til andre områder. Og det er her, der opstår energiaftryk.

Eksemplet kunne være kvinden, der altid sætter andre først. Hun er altid 3 skridt bagud og venter på, hvad andre siger, udtrykker og gør. Ingen lytter til hende. Hun er forsigtig, og har altid været sådan. Når jeg læser hendes barndom, så ser jeg, at der har været en far eller mor, som dominerede. Og vedkommende gør det stadigvæk. Hun tør ikke gøre op med det mønster, der ligger i familien. For sådan har det jo altid været! Men hænderne sladrer og fortæller, at det faktisk ikke er ok. Hun vil også lyttes til. Hun er yderst bevidst om hendes udfordring, men mangler værktøjer og gode råde til at ændre det. Igennem livet har hun tiltrukket mange dominerende mennesker.

Jeg kan give mange eksempler på, at vores barndom påvirker vores hverdag – og igen videre til vores person. Alting bliver ved indtil vi får øje på os selv – og samtidig gør noget ved det. Har du fået øje på dig selv?

Ved aflæsning af kvindens energiaftryk, så finder jeg alle de gode råd. De ligger gemt i de områder, der er inaktive, men også i de områder, hvor tankerne blokerer. Sammensætningen af linjer, energi og farve fortæller, hvad hun kan gøre anderledes, så processen omkring forandring sættes i gang.

Når du lytter til dig selv – så får du øje på dig selv