Workshop i håndlæsning

Kend dig selv

Workshop i håndlæsning
Workshop i håndlæsning
Workshop i håndlæsning
Workshop i håndlæsning

Workshop & selvudvikling

Denne håndlæseruddannelse eller rettere workshop i håndlæsning er opdelt i moduler. Jeg anbefaler, at du læser under “Moduler”. Du er velkommen til at ringe til mig ved spørgsmål.

Der er i alt 11 moduler. 1 blindtegningsmodul af 2 dage og 10 håndlæsningsmoduler. Én undervisningsdag er på 6 timer. Undervisningen er kl. 9-15. Jeg har fokus på blindtegning, håndlæsning og energiforståelse i min undervisning.

Workshop i håndlæsning

På alle workshops tager jeg udgangspunkt i de 4 lag, der er i hænderne. Ved forståelse og indsigt i de lag samt energier, kan du lære at læse i alle slags hænder. Jeg underviser i at mærke og observere i stedet for “hvad betyder”.

Alle workshops tager udgangspunkt i dig og dine hænder. Målet er, at du lærer dig selv at kende. Du vil samtidig også lære at læse på andre mennsker. Dine hænder viser både dine styrker, men også dine skygger. Jo mere du kender dig selv, jo bedre balance har du mulighed for at komme i, og jo mere ved du også, hvor du skal gå hen, hvad du har brug for, og hvor du evt. skal hente hjælp. Alt ligger inde i dig.

Workshop & Træning 

Gennem workshops og intensiv træning vil du opleve, at du bliver mere intuitiv. Klarsyn, klarhør og klarfølelse er egenskaber, vi alle besidder. Det er ikke noget, som vi åbner op til. Det er en sans, som med alle andre sanser, som du skal lytte til. Den er der allerede – du skal blot lære at genkende den. Når du kommer i kontakt med denne højere vibration, vil du også kunne genkende den i en ganske almindelig hverdag. Det er her, du får dine svar.

Jeg er grundig, når jeg underviser. Der er samhørighed mellem alle workshops. Workshop i blindtegning skal tages før du kan gå videre til de andre. Det er her, der vil være første startskud til ét af de lag, som jeg arbejder ud fra i hænderne. Ved at tage ét modul, så ved du også, om jeg er den rette at blive undervist af. På workshop i blindtegning får du også en fornemmelse af, om håndlæsning er den vej, som du skal lære dig selv at kende igennem.

Vidensdeling

Som underviser sætter jeg stor pris på vidensdeling. Jeg har ikke alle svar, men jeg kan inspirere dig til selv at finde svarene. Du har har også en indsigt, som både jeg og andre kan få glæde af.

På alle modulerne kommer vi ind på vores forhold til klienten & etik. Undervejs mellem modulerne vil der være opgaver. Jo mere du træner, jo mere lærer du. Jo mere kan du. Det er helt op til dig selv, hvor meget du vil træne. Men det er alene træningen, der gør en forskel. Alle mennesker kan lære at læse i hænder. Alle mennesker har en eller anden form for klarsyn ved læsningen.

Du får et fint bevis på, at du har deltaget på alle moduler. Du kan herefter kalde dig clairvoyant håndlæser.

Jeg har deltaget i forskellige arrangementer hos Malene Kraft Scharling, som f.eks. Energiaften, Inspirationsaften og Blindtegningsaften, og jeg er hver gang gået beriget og meget klogere hjem. Klogere på livet og på de mange forskellige facetter af tilværelsen. Malene er meget inspirerende og en fantastisk mentor.

Signe Christensen, Behandler

Jeg vil beskrive Malene som en person som gerne vil sikre at vi alle føler os trygge, og at der er plads til 100 spørgsmål hvis man skulle få behov for dette. En anden ting jeg også rigtig godt kan lide ved Malenes hold, er at vi ikke er særlig mange.

Malene har været en utrolig nærværende underviser, jeg kan kun anbefale Malenes kurser, de er guld værd.

Sabrina Michelsen, Privat Person

Det er en uddannelse, der i høj grad lærer noget om en selv og ens skyggesider. Meget meget lærerigt på alle fronter.

Elev på håndlæseruddannelsen