Tolkning af blindtegning

Få læst dit øjebliksbillede

Workshop i blindtegning II
Tolkning af blindtegning

Tolkning af blindtegning

Jeg tilbyder kun online læsning af blindtegning til de klienter, der tidligere har fået en clairvoyant håndlæsning hos mig. Det er en god mulighed for en opfølgning på en fuld læsning. 

Hvordan foregår en online læsning

Du kan læse HER, hvordan du tegner en blindtegning. Jeg forklarer dig også i telefonen, hvordan du laver tegningen mv., hvis du skulle have haft glemt det. Tegningen skal herefter sendes til mig på e-mail. Det er vigtigt, at du først laver den og sender den indenfor de 48 timer, hvor jeg laver læsningen. Du kan sagtens køre på arbejde eller lave andre ting, mens jeg laver læsningen. Tolkningen får du sendt som mp3 fil til din mail.

Hvad kan jeg læse i en blindtegning

En tolkning af blindtegning er informationer samt energiaftryk fra dit aktive samt passive liv. Det kommer via din bevidsthed, men også fra din underbevidsthed. Tegningen fortæller mig, hvordan du har det lige nu. Den fortæller mig, hvad du har brug for. Den fortæller mig også, hvad der ville være hensigtsmæssigt for dig at ændre på, gå hen til eller gå væk fra. Blindtegning af hånd kan læses på mange forskellige måder. Jeg læser den psykologisk og aflæser energien i din hånd. Jeg læser din blindtegning clairvoyant. En blindtegning kan ikke besvare ja/nej spørgsmål.  Jeg læser på den proces, som du står i i forbindelse med et ja/nej spørgsmål. 

Hvad koster det at få en online tolkning af blindtegning

Det koster kr. 300,- for en læsning på 12-15 minutter

Ønsker du en fjernhealing umiddelbart efter læsningen, så koster tolkning af blindtegning & fjernhealing tilsammen kr. 500,-. Læs mere om fjernhealing HER.

Hvordan bestiller jeg tid til en læsning

Du sender mig en mail på kiromanti@mkraft.dk 

Jeg glæder mig til at læse din tegning!