Templates & Guidance

Y©U CAN

Templates

Templates

Templates

Jeg har lavet denne side, hvis du selv vil eller allerede er i gang med håndlæsning, astrologi, healing, terapi eller andet der hjælper dig til selvudvikling. Du kan frit downloade mine templates & guidance.

Der findes mange veje ind til forståelsen af håndlæsningen, planeterne, horoskopet, healingen, terapien og ikke mindst dig.
Jeg har valgt at lade “energien” være udgangspunktet i mit arbejde. Alle mine skabeloner i såvel terapien, som astrologien & håndlæsningen handler i første omgang at forstå energien. Forstår du energien, så har du en formidabel genvej til forståelse af dig selv. Templates & guidance her på siden er lavet til dig, så du hurtigt kan få et overblik. Den generelle forståelse for mine templates, får du ved at følge mine hold. Du kan se mine hold HER

Jeg vil anbefale dig at finde den vej, hvor du kan holde dit fokus, fordybelse, nysgerrighed, indlevelse og glæde. Så lærer du bedst.
Du finder på siden Y©U CAN dit overblik

God fornøjelse!

Læs mere på min blog
Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dine skyggesider, så anbefaler jeg en BASIS Reading:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk