Supervision

i blindtegning & håndlæsning

Supervision

Supervision

Vil du med til ONLINE supervision? Jeg inviterer til 1.5 time med blindtegning, energiarbejde og håndlæsning. Jeg vil give dig yderligere indsigt i, hvordan jeg arbejder med blindtegninger og hænder. Dine spørgsmål afgør, hvad vi har fokus på. Vi bruger som udgangspunkt de blindtegninger og hænder som du gennem ugen har sendt til mig. Du sender mig dit spørgsmål, noget du gerne vil vide noget om eller blot en blindtegning eller kopi af hænder. Du er velkommen til at tage udgangspunkt i én af dine egne klienter. Dog skal du huske at oplyse dine klienter, at du bruger det i forbindelse med supervision hos mig. Vi arbejder med fuld tavshedspligt. Det vi læser på klienten skal du aflevere inden for kort tid efter endt læsning.

Hvem kan deltage: Alle kan deltage. Har du gået på workshop i blindtegning, så er din pris kr. 25,00

Pris: kr. 50,00 pr. gang som overføres til Mobile Pay. Først ved betaling er du sikret plads. Jeg returnerer kun beløbet, hvis jeg aflyser.

Tidspunkt: AFVENTER opstart

Ved tilmelding sender du mig blot en mail til: kiromanti@mkraft.dk – jeg sender dig herefter alle de praktiske informationer samt linket til vores ONLINE møde.

Jeg glæder mig til at se dig.