Supervision

i blindtegning & håndlæsning

Supervision

Supervision

Vil du med til supervision? Jeg inviterer til hyggelige timer, hvor jeg vil give dig yderligere indsigt i, hvordan jeg arbejder med blindtegninger og hænder. Dine spørgsmål afgør, hvad vi har fokus på. Vi bruger som udgangspunkt de blindtegninger og hænder som kommer. Du er også velkommen til at tage udgangspunkt i én af dine egne klienter. Dog skal du huske at oplyse dine klienter, at du bruger det i forbindelse med supervision hos mig. Vi arbejder med fuld tavshedspligt. Det vi læser på klienten skal du aflevere inden for kort tid efter endt læsning.

Jeg uddarbejder ikke materiale til supervisonsgruppen, så medbring gerne egen blok og pen. Jo mere forberedt du er, jo mere får du ud af disse supervisionsaftener. Har du billeder af hænder, så er det vigtigt at tage helt skarpe billeder med lys. Send mig en mail, hvis du er i tvivl. Har du en iPad, hvor billeder er på, så tag den gerne med. Men ellers kan billederne sendes til mig.

Én supervisionsgruppe udgør 4 tilmeldte personer.

Kommer der flere tilmeldinger, så åbner jeg op for flere dage. I skal være min. 2 tilmeldte personer for, at jeg afholder seancen. Er I 4 personer, som gerne vil udgøre en lukket gruppe, så kontakt mig for et ønsket tidspunkt.

Hvem kan deltage: Du skal være uddannet håndlæser (fra mig eller anden behandler) eller være halvvejs i din håndlæseruddannelse hos mig.

Pris: kr. 300,00 pr. gang som overføres til Mobile Pay. Først ved betaling er du sikret plads. Jeg returnerer kun beløbet, hvis jeg aflyser.

Tidspunkt: Hver den første onsdag i måneden – kl. 17:00-19:30 (udsat pt)

Der er altid kaffe, the og vand – medbring selv mad, hvis du har brug for det.

Er du interesseret, så send mig en mail. (kiromanti@mkraft.dk)

Jeg glæder mig til at se dig.