Om mig

Dybdegående håndlæser

Læs om mig her

Håndlæser, astrolog, healer og terapeut

Jeg hedder Malene Kraft Scharling. Jeg er gift og har 2 børn. Jeg er uddannet astrolog, healingsterapeut og clairvoyant håndlæser. Tilbage i 2001 tog jeg en 1-årig håndlæseruddannelse hos Den islandske Håndlæser Sigridur. Siden min start har jeg læst flere tusinde hænder. Og jeg elsker det. Den feedback og glæde, som jeg får tilbage, gør mig glad!

Tilbage i 2003 tog jeg eksamen som healingsterapeut. Jeg bruger healing i stort set alle mine behandlinger, men ikke i traditionel alternativ forstand. Jeg healer, når behovet opstår, og ofte når klienten sjældent op på briksen. Jeg tror på, at healing er en del af en større proces. Jeg tror på, at selvhealing er den bedste hjælp. Selvhealing foregår på både psykiske og fysiske planer.

Jeg er efteruddannet ved Arthur Findlay College i Stansted (England) med speciale i clairvoyance og mediumship. Clairvoyance på et plan, hvor jeg ikke bare åbner op og “får beskeder”, men hvor jeg fik hele energiforståelsen med. Dér faldt ordet clairvoyance på plads for mig og gjorde, at jeg fandt min egen måde at arbejde med det på. Jeg bruger ikke afdødekontakt i mine behandlinger.

Jeg har siden 1988 arbejdet med Jungs teorier, horoskoper, planeter, asteroider & aspekter. Jeg uddanner mig løbende og modtager i dag supervision fra amerikanske mentorer. Astrologien bruger jeg primært til at forstå traumer, skygger, energiarbejde samt udviklingsprocesser. Jeg arbejder med astrologien i regneark og på utraditionel vis.

Jeg har gennem tiden været i forskellige medier. Mine valg af medier, har været og er et bevidst valg. Se gerne med eller læs.

Gennem de sidste 5 år har jeg lavet en integration mellem hænderne, psykologien samt astrologien. Jeg lærer gennem selv at afprøve viden. Jeg er yderst kritisk overfor, hvad jeg læser. Jeg tror ikke på alt. Det kommer også til udtryk i mine seancer, men også min undervisning. Jeg elsker at skille “viden” ad – og samle den igen i nye termer.

Jeg tror på, at din indre power er din største kilde

Jeg tror på, at al kraft kommer indefra med påvirkning udefra
Jeg tror på, at vejen ind til kroppen er gennem psyken
Jeg tror på, at du skal ændre dig for at få andre til at ændre sig
Jeg tror på, at det du siger om andre “også er dit eget”
Jeg tror på, at “perception is reality”
Jeg tror på, at du selv er med til at skabe balance og livsglæde
Jeg tror på den fysiske gravitation

I en hver behandling er det vigtigt for mig, at det er klientens tid – og ikke min.
Mit arbejde er et supplement til lægens og psykologens arbejde.

Som dybdegående håndlæser – arbejder jeg med energi

Jeg tror på, at alt er energi. Det udgør også grundlaget for mit coaching-arbejde med den enkelte klient. I min verden har hvert enkelt menneske sin tro/sandhed. Vi er og skal være lige. Du bestemmer over dig selv. Og skal altid gøre det i dit liv, som du finder bedst. Jeg inspireres dagligt i mine relationer, via bøger, supervision og internettet til enten at styrke min tro/sandhed eller ændre den. Jeg tror også på, at alle mennesker har en intuition. Alle har evnen til at lave clairvoyance eller heale. Det ligger i os. Det er ikke noget, som vi åbner op til, det er noget, vi er. Alene ved træning og nærvær har du en stærk kontakt.

Inden du bestiller tid hos mig, så mærk efter, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

Om mig