Øer i hænderne – forstå dit indre

I hænderne er der forskellige tegn, som udgør en vigtig del af en håndlæsning. Det kan være en stjerne, en trekant, en firkant, en ø, en farve, en vorte eller andre små tegn/visninger, som alle sammen er en del af en større sammenhæng.

Det tegn, som du mærker kraftigst, da det ofte er forbundet med skyggearbejdet og vores karma, er en ø. En ø er en linje, der deler sig i to – for længere henne på linjen at gå sammen igen. På billedet kan du se, hvordan det ser ud i en linje. Du kan have ø´er på dine 4 store hovedlinjer. Det kan være på hjertelinjen, hovedlinjen, skæbnelinjen eller livslinjen.

En ø i hænderne svarer bl.a. til en konjunktion i et horoskop. Ved konjunktionen står to (eller flere) planeter helt tæt på hinanden. Et gammelt kapitel er slut – et nyt skal til at begynde. Ved konjunktion tages der hul på en ny cyklus. Sådan er det også med en ø. Vi har en Jupiter Saturn konjunktion lige nu. Saturn er vores psykiske ståsted, men også vores fundament, vores bolig, vores hjem. Jupiter er i håndlæsningen vores job, det du laver, det du griber ud efter i hverdagen. Jupiter skal sørge for, at Saturn kommer i balance. Altså det du gør, skal gøre dig glad. Jupiter er forbundet med dit aktive område. Det som du går ud til “og gør”. Jupiter har det på ingen måde godt med at stå og vente. Saturn får os til at tænke os om. Saturn er grundig og rolig. Det er Jupiter ikke helt tryg ved.

Øer i hænderne er din cyklus

Prøv at få øje på din egen cyklus. Uanset om du har en ø eller ej. Hvad begyndte/skete for 12 år siden,  20 år siden eller  34 år siden, som du er ved at afslutte nu? Og hvor du kan se, at noget nyt skal til at begynde.

Når du har en ø, kan du opleve, at du står og venter. Venter på bedre tider. Venter på bedre energi. Venter på noget andet. Du kan opleve, at du ikke kan sejle væk fra ø´en. Du føler dig fanget i “skæbnen”. Og ingen andre steder. En ø kan også opleves, som en meget ensom tid. Hvor du trækker dig fra andre. Det afhænger dog af, hvor ø´en har placeret sig. 

Øer og betydningen i linjerne

Har du en ø på hjertelinjen (den buede linje tættest på fingrene), vil din periode være følelsesmæssig udfordret via en eller flere relationer (partner/ven/veninde, mor m.fl.). Du kan opleve, at du har svært ved at håndtere dine følelser. Du kan også opleve, at du bliver behandlet ulige værdigt. Ligeværdighed er et must for en hver sund relation.

En ø på hovedlinjen er forbundet med dit sind. (rød linje med ø) Dit mindset. Dine tanker. Din måde at handle på. Det er her, du har mulighed for at lave dig om. Jeg ser ofte ø´er på de lange hovedlinjer. For mange tankerne skaber kaos. Fordi der i linjen er plads til mange tanker. Mit bedste råd til de lange hovedlinjer er meditation eller at aflede tankerne. Begynd at interessere dig for noget. Det afleder din hovedlinje.

Jeg ser også øer på Livslinjen. (den buede linje rundt om tommelfingeren) Her vil energien fra familien (venstre, den familie, du kommer fra, højre den familie, du selv skaber) være under pres. Alt er ikke som det skal være. Det kan der være mange årsager til. Men din ø er forbundet med familielivet. Energien fra familien, som du er en del af.

En ø på skæbnelinjen (linjen der løber lodret gennem hånden) er relateret til hverdagen, arbejdslivet, indholdet i din vågne tid. Det er også dine ønsker og drømme. Din fritid. Har du en ø på din skæbne linje, så kan det være svært at være i nuet. Du søger ud i drømmene. Men ø´en tvinger dig til at lære at være i nuet. Saturn er forbundet med skæbnelinjen. Og derfor er der mange, der har en ø svarende til deres alder lige nu på skæbnelinjen. Mange afslutter ø´en lige nu. Det er dejligt – godt – og befriende.

Øer i hænderne – når der er mange

Fortvivl ikke, hvis du har en eller flere ø´er i dine hænder. De kan godt forsvinde, hvis de ikke er forbundet med en længerevarende cyklus og noget karmisk.

 

Øer i hænderne