Mars er netop gået ind i Tyren. Og hvad betyder det i forhold til hænderne? Mars er din tommelfinger. Tommelfingeren er din energi. Din krop. Dit drive. Din kraft. Dit overskud. Din fysisk. Uden mars, så fik du ikke lavet så meget. Mars har det rigtig godt, når den er i området ved din pegefinger. For i det område, er der action. Tommelfingeren kan godt lide action. Tommelfingeren  kan godt lide at få noget for hånden. Det giver den energi. Energi til alle dine områder i hånden.

Og hvem elsker ikke energi. Dit energifelt er en af dine dyrebareste ressourcer. Du skal derfor altid være opmærksom på, hvor du investerer din energi. Og med hvem du deler din energi. Har du tænkt over det? Din krop har. Og det er netop det, som din tommelfinger står for. Den fortæller dig hele tiden, om du forvalter din energi på en hensigtsmæssig måde. Uanset om du tænker over det eller ej.

Mars i Tyren

Indtil den 4. marts 2021 vil du opleve, at din tommelfinger ikke kun er i området ved pegefingeren. Den søger i stedet energi og giver energi til det område, som vi i hænderne kalder Venusbjerget. På Venusbjerget bor Tyren. Venusbjerget er dine værdier. Det er din familie, dit hjem, din økonomi, men også dit styresystem. Du vil på den ene eller anden måde være tvunget til at kigge på dine værdier. Hvad der giver dig værdi, og hvor du henter denne værdi. Der sker noget med tommelfingeren, når den ikke træder ud (og søger området for action), men i stedet bliver i Venus, finder ro og tænker sig om. For det gør Venus området. Området står for at tænke sig om, inden du går ud i verden. Tommelfingeren kan derfor i denne tid godt blive passiv, doven, lad og utålmodig.

Mars i Tyren

Du har et hamsterhjul, som ligger i dit aktive område (pegefingeren). Det hamsterhjul er godt at forlade lige nu. Hamsterhjulet gør bare tingene, uden at du tænker dig om. Især når mars er i tyren. Det vil give dig ro til, at du finder dine værdier. Skæbnen sørger for, at det sker automatisk, hvis du ikke selv “tør”. Et eksempel kunne være, at du skal til at finde en ny levevej, men ikke rigtig tør. Skæbnen vil at du bliver fyret fra jobbet, og tvunget ud i en ny levevej. Den ydre energi, som mars i tyren er, tvinger dig til at se på dine værdier. Om du vil det eller ej.

Alt det som jeg skriver om her, er en større del af et større energiskifte på vores jordklode. Hvis du kender til elementerne, så skifter vi fra JORD til LUFT. Og det vil unægtelig skabe bølger, uro, fortvivlelse og undren. Men fortvivl ikke. Der er styr på det. Og vi skal nok lande i det – alle sammen.