Kort håndlæsning

Afventer dato i 2021

Korte læsninger 2
Korte læsninger
Korte læsninger 3

.

Kort håndlæsning – Clairvoyant håndlæsning & blindtegning

Få gange om året åbner jeg op for en kort læsning.

Jeg har tider i tidsrummet fra kl. 8-18. Det er en mulighed for dig, der ikke helt ved, om håndlæsning er et værktøj, som du kan bruge. Det er en god mulighed for dem af jer, der ikke har prøvet en clairvoyant håndlæsning. Du må selvfølgelig godt have prøvet det før. Også hos mig. Det giver dig mulighed for at få svar på et spørgsmål eller to. Hvis jeg har læst dig før, så kommer vi ikke ind omkring din personlighed. Det giver ikke mening. Jeg læser rent på dit energifelt i forhold til din her og nu situation. Du vil også få et kig ud i fremtiden.

Kort håndlæsning – jeg læser også din blindtegning

I de korte håndlæsninger tyder jeg også din blindtegning. Læs HER, hvis du ikke ved, hvad en blindtegning er. Din blindtegning fortæller noget om din her og nu situation. Den er god til at sladre om din psykiske tilstand. Den viser også, hvordan dit energifelt ser ud. Ganske enkelt så viser blindtegningen, hvordan du har det.

Prisen for en kort håndlæsning

Det koster kr. 300 for 15 min. Du kan betale med mobile pay.

Det er kun ved fulde håndlæsninger, at jeg tilbyder at optage seancen. Jeg anbefaler dog, at du selv optager den korte håndlæsning på din telefon. Sørg for at du selv ved, hvordan du gør det, inden du kommer ind til mig.

Find et par veninder, kollegaer eller familie, der har lyst til en dag i håndlæsningens tegn – og lav en hyggelig dag ud af det. Er I flere personer, der skal have tider efter hinanden, så er det nok, at én af jer booker tider hos mig. 

Booking af tider skal sendes til kiromanti@mkraft.dk